netjobs.com

Logo

Serviceinriktad kontorsassistent till branschorganisation i city

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-27

Ansök nu

Serviceinriktad kontorsassistent till branschorganisation i city

Är du en serviceinriktad person som trivs i en bred roll där du får arbeta högt och lågt, samtidigt som du har många kontaktytor?

Vill du arbeta serviceinriktat där du har kontakt med dina kollegor internt, såväl med kunder, leverantörer och medlemmar? Vill du kombinera detta med att utveckla dina administrativa färdigheter och använda din strukturella och ordningsamma sida?


Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi just nu en serviceinriktad kontorsassistent som kommer fylla en central funktion i organisationens fortsatta framgång. Kunden är en ledande bransch- och arbetsgivarorganisation som sitter i mycket fina lokaler beläget i Gamla stan.

I rollen kommer du arbeta brett med många olika delar på bolaget och du ansvarar för kontorets drift. Rollen innefattar mycket kommunikation med interna kollegor och mot organisationens medlemmar, vilka du supporterar i diverse frågor.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

  • Ansvara för service, konferenser, sammanträden och se till att mötesrum och allmänna utrymmen är omskötta
  • Boka aktiviteter, kallelser, uppföljning
  • Bokning av resor och boende för styrelse och kollegor
  • Inköp av kontorsmaterial och du ansvarar för kontakt med leverantörer, hantverkare etc.
  • Boka, förbereda och informera gällande möten, kurser och kursutbud
  • Bistå organisationens VD med diverse administrativa uppgifter, som resebokningar, förberedelser av presentationer, dokumenthantering etc.

Vem är du?
Vi ser att du har tidigare erfarenhet från service, gärna från en liknade roll inom exempelvis reception eller som kontorsassistent.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och det är viktigt att du har en god förmåga att skapa goda relationer och har en kommunikativ sida där du har lätt att kommunicera både muntligt och i skrift. I rollen kommer du arbeta självständigt vilket ställer krav på att du är självgående och initiativtagande, du trivs i en roll där du får agera spindeln i nätet. Vidare tror vi att du är en positiv och prestigelös lagspelare som besitter en utmärkt koordinerande förmåga.

Vidare är du en serviceinriktad och engagerad person som älskar service!

Du erbjuds
Detta är en viktig och central roll hos vår kund, där du får chans att växa i din administrativa och supporterade förmåga. Vår kund sitter i mycket fina lokaler i bästa läge i Gamla stan.

Detta är en hyrköpslösning, vilket innebär att du initialt kommer arbeta som konsult via Jurek rekrytering och bemanning, för att efter sex månader bli direktrekryterad till vår kund. Tjänsten föreligger om 100 % och tillträde är i mitten av december.

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid eventuella frågor eller funderingar kring rollen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Sökord: Kontorsassistent, Office Manager, Service, Kommunikation, Administration, Receptionist, Service Manager, Office Assistant, Kontorsansvarig, Office Assistant, Assistant, Värdinna, Office Coordinator, Koordinator, Administrativ assistent, Administratör, Assistent, Service, Administrative coordinator, Admin, Förvaltare, Koordinator, Handläggare,

Dela detta jobb

Logo
Serviceinriktad kontorsassistent till branschorganisation i city

Jurek Bemanning