netjobs.com

logga

Serviceinriktad kundcentermedarbetare till HSB Södertörn

Företag Jurek
Ort
Utgår

2020-02-26

Ansök nu

Serviceinriktad kundcentermedarbetare till HSB Södertörn

HSB Södertörn är idédrivet och medlemsägt - vi bedriver verksamhet i fyra kommuner; Huddinge, Botkyrka, Nynäshamn och Gotland. HSB Södertörn har lite över 20 000 medlemmar och vår förvaltning berör cirka 15 000 lägenheter. Vi bygger bostäder samt erbjuder kvalificerade förvaltningstjänster i samtliga kommuner.

På HSB Södertörn jobbar cirka 95 personer och vi söker nu dig som vill stötta upp i vårt kundcenter!

Arbetsuppgifter
I rollen som kundcentermedarbetare har du huvudansvaret för boendeservice inom HSB Södertörn. Du ansvarar för att leverera tjänster enligt kundavtal och att vara rådgivande mot boende i våra hyresrätter, bostadsrätter och samfälligheter.

I rollen ingår det att ta emot samtal och ärenden, samt vissa besök från boenden och bostadsrättsföreningar. I denna roll har du ett mycket nära samarbete nära samarbete med brf ekonomer, förvaltarkoordinatorer, förvaltare och fastighetsskötare inom HSB Södertörn.

Vem är du?
Vi söker dig med 1-3 års erfarenhet av arbete inom kundservice och har med fördel erfarenhet från fastighetsbranschen. Vidare har du god systemvana och har goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Har du tidigare erfarenhet från Unit 4 Business World och Property Management är detta starkt meriterande.

Vi söker dig som har kunden i fokus och att ge god service är en självklarhet för dig. Du är lyhörd, engagerad och gör ditt allra yttersta för att hjälpa kunden. Arbetet som kundcentermedarbetare ställer krav på att du har förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter och driva ditt arbete självständigt.

Då du utför huvuddelen av ditt arbete tillsammans med flera kollegor är det viktigt att du är en bra lagspelare och duktig på att samarbeta.

Vi erbjuder
Vi ger dig möjlighet till ett fritt, självständigt och ansvarsfullt arbete samt stora utvecklingsmöjligheter. Hos HSB ingår du i en organisation med bred kompetens där du både har goda förutsättningar till personlig utveckling såväl som tillgång till stöd inom olika specialistområden. HSB är en rikstäckande organisation där våra värderingar knyter samman hur vi förhåller oss.

Detta är en tidsbegränsad anställning som löper minst fram till årsskiftet. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter och en fortsatt framtid inom HSB. Du kommer vara placerad i Tullinge och tillträde till tjänsten planeras i mitten av mars 2020.
I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning. Har du några frågor om tjänsten hänvisar vi dessa till ansvarig rekryterare Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se.

Vi går igenom ansökningarna löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum - skicka därför in din ansökan redan idag!

Notera att vi inte tar emot ansökningar via mail, utan skicka in din ansökan via hemsidan www.jurek.se

Om HSB
HSB är en av Sveriges största och mest anrika fastighetsförvaltare. Visionen är att vara den aktör som har det bästa anseendet hos alla intressenter när det gäller boendet och våra kärnvärderingar Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan ska vara tydliga. Uppdraget är att i samverkan med medlemmarna skapa det goda boendet. Riksförbundets verksamhetsidé är att stödja föreningarna genom att under HSBs gemensamma varumärke, driva samordning inom effektivitet och tillväxt samt stärka HSBs roll i samhället.

Läs mer om HSB på www.hsb.se och HSB som arbetsgivare på www.hsb.se/jobba-hos-oss

 

Sökord:Kundservice, Kundsupport, Service, Telefonist, Kundservicemedarbeterare, Kundmottagare, first Line, Second Line, Support, Rådgivare, Supporttekniker, Back Office, Helpdesk, Costumer Service Specialist, Kundtjänst, Kundtjänstmedarbetare, Teknisk administartör, Online Support, Koordinator,

 

Dela detta jobb

logga
Serviceinriktad kundcentermedarbetare till HSB Södertörn

Jurek