netjobs.com

Serviceinriktad Transportplanerare till Thomas Betong i Göteborg

Företag Thomas Betong AB
Ort
Utgår

2021-05-07

Ansök nu

Serviceinriktad Transportplanerare till Thomas Betong i Göteborg

Vill du vara en del av Team Thomas®?
Visionen med kundservice är att ge våra kunder branschens bästa service med enkel och samordnad kontaktyta för merparten av kundens ärenden. Vi söker dig som vill bli en del av Team Thomas, ett expansivt familjeföretag där vi värnar om varandras arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter
Du kommer främst att arbeta med kundbokningar och transportplanering inom Göteborg och delar av Västsverige och du transportplanerar för hög service och optimering. Rollen innebär ett tätt samarbete med fabriker, sälj- och transportsorganisation. Du registrerar ordrar främst genom telefonkontakt med kunder och hanterar reklamationer samt har daglig kontakt med chaufförer. I ditt arbete har du stor möjlighet att påverka processer och vara med i förbättringsarbete.

Rollen tillhör vår Kundserviceenhet och du jobbar med tre andra härliga kollegor. Arbetet är normala kontorstider. Ni snackar ihop er i teamet för att hitta en bra planering och bemanning av dagarna. Kundservice sitter i vårt kontor på Ringön, bland övriga kontorsfunktioner, med vår största betongfabrik precis brevid. Du sitter mitt i pulsen med ett härligt gäng runt omkring dig.

Dig vi söker 
En serviceinriktad problemlösare, med sinne för att optimera flöden. För att göra det har du en förmåga att se både helheten och detaljerna. Ibland går allt enligt plan, ibland måste vi med kort varsel planera om stora delar av våra flöden. Så du trivs med en kombination med rutin och tvära kast. Du har lätt för att kommunicera och knyta kontakter samt har lätt för att samarbeta tillsammans med arbetskollegor, kunder och leverantörer, interna såväl som externa. Du är strukturerad och kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Det är meriterande med erfarenhet från transportplanering samt erfarenhet från byggbranschen. 

Vi ser fram emot din ansökan! Intervjuer sker löpande.

Om Thomas Betong
Hos oss får du möjligheten att arbeta i en dynamisk organisation där vi tillsammans bidrar aktivt till ett hållbart samhälle.
På Thomas producerar och distribuerar vi högkvalitativ betong för platsgjutet byggande på 38 betong- och 3 Prefabfabriker. Vi är på en utvecklingsresa där ambitionen är att vara bäst i branschen som specialisterna på betong.
Det är vår kultur och expertis inom betong som gör oss unika. Vi i Team Thomas bryr oss om varandra och agerar för våra kunders, kollegors och vårt företags bästa. Vi stöttar varandra och har roligt tillsammans!
Thomas Betong ingår i svenska, familjeägda koncernen Thomas Concrete Group AB med verksamhet i Sverige, Norge, USA, Tyskland och Polen.
www.thomasbetong.se

Kontaktpersoner
Christine Lange
HR Partner
christine.lange@thomasbetong.se

Dela detta jobb

Serviceinriktad Transportplanerare till Thomas Betong i Göteborg

Thomas Betong AB