netjobs.com

logga

Serviceinriktade receptionister/telefonister till myndighet

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-06-30

Ansök nu

Serviceinriktade receptionister/telefonister till myndighet

Nu söker vi ett flertal receptionister/telefonister till myndighet i Stockholm. Har du minst sex (6) månaders erfarenhet som receptionist och/eller växeltelefonist? Uppdraget startar 14 juni! Välkommen in med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med att möta medborgare via telefon och bland annat ge allmän information om bostadsbidrag som går att hitta på myndighetens hemsida, guida i självbetjäningstjänster och vid behov meddela handläggare via anteckningar i den sökandes ärende. 

Vem är du?

  • har slutbetyg från gymnasium eller erfarenheter/kvalifikationer som kan prövas likvärdiga

  • har minst sex (6) månaders erfarenhet som receptionist och/eller växeltelefonist

  • goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt

  • erfarenhet av att använda telefonväxlar och hänvisningssystem

  • kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift

Du erbjuds

Vi erbjuder dig ett konsultuppdrag hos vår kund på heltid 100% (07:45-16:15) med start 14 juni och löper i tre (3) månader, med chans till förlängning på upp till 3 månader. Möjlighet till distansarbete finns! Du kommer att vara anställd av Jurek och erbjuds en visstidsanställning. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Kajsa Lidén på kajsa.liden@jurek.se eller elin.hellenius@jurek.se 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

logga
Serviceinriktade receptionister/telefonister till myndighet

Jurek