netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska till Öron Näsa Hals Huddinge

Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-11

Ansök nu

Sjuksköterska till Öron Näsa Hals Huddinge

Letar du efter en arbetsplats där du får möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling? Vill du bli en del av ett inkluderande och sammansvetsat team? Då är det dig vi söker.

Vi erbjuder

Hos oss kommer du att:

  • Få en individuellt anpassad introduktion med stöd av senior sjuksköterska. I introduktionen ingår hospitering på ÖNH akut, mottagning och operation för att se hela patientens väg och öka det interprofessionella lärandet och samarbetet.
  • Erbjudas kompetensutveckling utifrån individuellt behov, specialintresse och verksamhetens mål.
  • Erbjudas kompetenstisdagar med föreläsningar om olika ämnen där bl. a vår. trakeostomikonsultsjuksköterska, erbjuder fortbildning och praktisk träning.
  • Erbjudas flera utbildningar bland annat uppdragsutbildning inom ÖNH-omvårdnad 7.5 hp.
  • Få möjlighet till rotation eller hospitering mellan våra enheter ÖNH-akuten, sömnlaboratoriet, mottagning och dagkirurgi för dig som är intresserad.

Självklart får du också ta del av de generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder. 

Om tjänsten

Öron Näsa Hals är en högspecialiserad verksamhet där vi tar emot både vuxna och barn som ska opereras inom ÖNH, käkkirurgi samt plastikkirurgi. Vi har även intag från akutmottagningen där vi behandlar vuxna patienter i behov av specialistvård. Vårdtiderna varierar allt från dagkirurgi till veckor. Vi erbjuder en utvecklande och inkluderande arbetsplats med fortlöpande internutbildningar inom olika områden. 

I rollen som sjuksköterska på vårdavdelning planerar, leder och utför du omvårdnadsarbete med de akuta och kirurgiska patienterna. Du arbetar tillsammans med undersköterska och ansvarar för den patientnära omvårdnaden, i detta ingår att göra självständiga bedömningar samt att arbetsleda omvårdnadsteamet. Som sjuksköterska kommer du få vara med och utveckla ett eller flera av våra omvårdnadsområden för antingen den sköra eller den kirurgiska patienten. På enheten finns klinisk omvårdnadsledare med många års erfarenhet av ÖNH-sjukvård, dels som stöd i kliniska bedömningar men också om du har en idé om ett förbättringsarbete eller något du vill utveckla kring våra patienter. Det finns också sjuksköterska med koordinatorfunktion, denna finns som stöd kring samordning av patienter och flödet så att du kan fokusera på dina patienter. 

Just nu söker vi dig som är intresserad av dag, kväll, helg med individuell schemaplanering.

Vi söker

Vi söker dig som:

  • Har ett helhetsperspektiv på såväl patient som närstående.
  • Tycker om att samarbeta för att nå gemensamma mål, är kommunikativ, nyfiken och engagerad.
  • Tar ansvar för ditt arbete och har en vilja att bidra till förändrings- och förbättringsarbete för patientens och verksamhetens bästa. 

Kvalifikationer

Krav: 

  • Sjuksköterska med svensk legitimation. 

Meriterande:

  • Tidigare erfarenhet av ÖNH, kirurgi eller vård av barn. 

Välkommen med din ansökan!
Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Akut och Reparativ Medicin
Tema Akut och Reparativ Medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron, näsa, hals, hörsel och balans samt Transplantation). På https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-akut-och-reparativ-medicin/ kan du läsa mer om oss.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Vårdförbundet Telefon
vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se

 

 

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Öron Näsa Hals Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset