netjobs.com

Logga

Skade- och upplåtelsesamordnare VIKARIAT

Ort
Utgår

2019-09-22

Ansök nu

Skade- och upplåtelsesamordnare VIKARIAT

Om arbetsplatsen

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.
 

Arbetsuppgifter

Drift och underhåll är en avdelning inom stadsbyggnadsförvaltningen som ansvarar för gator, parker, naturmark, skog, stränder, gatubelysning och stadens fordon Vi är i huvudsak en beställarorganisation med 33 medarbetare som är indelade i avdelningsstöd och två enheter. Enheten teknik och stadsliv söker nu en ny medarbetare. 

Hos oss får du ett varierat arbete med drift- och underhållsfrågor som spänner över ett brett kunskapsområde med många utmaningar. Som skade- och upplåtelsesamordnare kommer du att arbeta med skadehantering dels gällande stadens fordon och dels gällande skador som uppkommit på stadens mark eller på grund av våra utförda arbeten. Du kommer även att ansvara och hantera stadens annekteringsärende där till exempel fastighetsägare har tagit stadens mark i anspråk. 

Fastighetsägare har ansvar för att gångbana utanför hålls välvårdad och halkfri samt att ingen växlighet inkräktar på gaturummet. I tjänsten ingår att handlägga ärenden där regelverket inte efterlevs. Arbetsuppgifterna är varierande men handlar till stor del av utredningsarbete och kundkontakt. 

Kvalifikationer

Vi söker en person med minst gymnasial utbildning alternativt motsvarande erfarenhet, samt kunskap och erfarenhet av administrativt arbete. Utöver din erfarenhet är dina personliga egenskaper viktiga och vi värderar gemenskap högt på vår avdelning. Du har lätt för att hantera människor i din omgivning och är kommunikativ och serviceinriktad. 

Du är van att arbeta med handläggning/utredning av ärenden och har erfarenhet från offentlig verksamhet är meriterande. Som person är du drivande, strukturerad och ansvarsfull. Du uttrycker dig väl i svenska språket i både tal och skrift och har en god samarbetsförmåga. Vi ser också att du är lyhörd för omgivningens synpunkter. Vi förutsätter att du bemöter andra jämställt samt har ett mycket serviceinriktat förhållningssätt och en förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. B-körkort är ett krav. 
Vi kommer att kalla till intervjuer löpande under rekryteringsprocessen. 

Anställningens omfattning

Tillträde nov/december. Vikariatet sträcker sig tom 2020 09 30
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   C30797

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Logga
Skade- och upplåtelsesamordnare VIKARIAT

Helsingborgs Stad - Stadsbyggnadsförvaltningen