netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Sommarjobb hos företag inom finansbranschen!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-07-07

Ansök nu

Sommarjobb hos företag inom finansbranschen!

Är du student och på jakt efter ett sommarjobb, med chans till fortsatt deltidsjobb därefter? Har du ett intresse för bankbranschen och vill arbeta med kundkontakt? Detta är den perfekta chansen för dig som vill knyta kontakter, utvecklas och få värdefull erfarenhet på ett internationellt företag i rollen som Kravhandläggare. Starten är omgående och urval sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Om tjänsten

Academic Work söker en kravhandläggare under sommaren till vår kund som är ett stort kreditmarknadsbolag beläget i centrala Stockholm. Du tillhör avdelningen som har kontakt med de kunder som är sena med betalningar av räkningar. Detta är en service i form av påminnelse via telefon, där du och kund lägger en inbetalningsplan tillsammans. På avdelningen arbetar i dagsläget 14 personer heltid. Teamet består av härligt och sammansvetsat gäng i blandade åldrar med hjälpsam och öppen kultur. Tjänsten kommer att inledas med en utbildning på två veckor.

Detta är ett konsultuppdrag som kommer pågå under heltid från 8/6 (eller 27/6)- slutet av augusti. Det finns eventuell chans att fortsätta jobba extra vid sidan av studierna efter sommaren. Du kommer varannan vecka att arbeta dagtid (8.30-17.00) måndag-fredag, varannan vecka kvällstid (11.30-20.00) måndag –torsdag, samt 08:30-17:00 på fredagen samma vecka. Arbetet är flexibelt och du kommer kunna arbeta hemifrån cirka två dagar i veckan.

Du kommer att vara anställd hos Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som handläggare kommer du exempelvis att:

 • Hantera inkommande samtal från kund där ni tillsammans lägger en tydlig inbetalningsplan. Du kommer även hjälpa kunderna svara på frågor om räkningar, påminnelser och kontoutdrag.

 • Ringa utgående samtal till kund som är sena med inbetalningar.

 • Hantera administrativa uppgifter relaterat till kundärenden.

 • Samarbeta med andra funktioner internt.

Tjänsten passar dig som har erfarenhet av en servicerelaterad roll och som tycker om att arbeta med kundkontakt. Vår kund ingår i en av de största bankkoncernerna i Sverige, så om du har ett intresse för branschen är det ett plus!

Vi söker dig som

 • Har minst ett års tidigare erfarenhet av ett servicerelaterat arbete.

 • Är studerande på eftergymnasial nivå, gärna inom ekonomi eller närliggande område.

 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Då företaget är verksamt i flera länder förekommer båda språken i arbetet.

 • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att använda telefon som främsta arbetsverktyg.

Som person är du serviceinriktad, kommunikativ och du har god struktur i ditt arbete. Du är flexibel och har förmågan att snabbt prioritera om dina arbetsuppgifter vid behov. Du trivs i högt tempo och tycker om att ha många bollar i luften samtidigt. Vidare är du en lagspelare med god samarbetsförmåga.

Övrig information

 • Start: i slutet av maj.

 • Omfattning: Heltid från 8/6 (eller 27/6)- slutet av augusti. Därefter finns eventuell möjlighet till deltidsarbete under skolterminerna, vid intresse.

 • Placering: Centrala Stockholm med möjlighet till remote-arbete vid tillfälle.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

 

Dela detta jobb

Sommarjobb hos företag inom finansbranschen!

Academic Work