netjobs.com

Logo

Student som vill arbeta extra i reception

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-29

Ansök nu

Student som vill arbeta extra i reception

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu dig som vill jobba extra som receptionist hos våra kunder!

Tjänsten som receptionist innebär att främst ta hand om besökare och telefonväxel. Förutom detta kan det komma att innefatta andra allt i allo-sysslor såsom posthantering, inköp av varor och kontorsmaterial, hålla ordning i kök och mötesrum samt att vara en allmän support på kontoret.

Du kommer att ingå i vår receptionistpool och denna tjänst innebär att du kommer bli uppringd när behov uppstår hos våra kunder.

Vem är du?
Vi söker dig som har möjlighet att kunna hoppa in med kort varsel, kanske är du student idag med minst ett år kvar av dina studier, alternativt har du ett annat arbete som du vill kombinera med detta?

Det är viktigt att du är flexibel och har möjlighet att hoppa in med kort varsel. Vi tror att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare, alternativt erfarenhet av något serviceyrke, gärna inom administration. Som person är du extremt serviceinriktad, driven och du ser vad som behöver göras. Du är noggrann och har sinne för ordning och reda. Att hjälpa till där det behövs är din grundinställning och du är prestigelös som person.

Du ska ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt goda kunskaper i Microsoft Office-paketet.

Vi erbjuder dig det perfekta extrajobbet vid sidan av studier, där våra kunder är lokaliserade i Stockholmsområdet. Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos någon av våra kunder. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se 

Sökord: Student, Extraarbete, Extrajobb, Studentjobb, Administration, Kontorsassistent, Receptionist, Service, Kundvärdinna, Hotellreceptionist, Front office, Kundmottagare.

Dela detta jobb

Logo
Student som vill arbeta extra i reception

Jurek Bemanning