netjobs.com

Logo

Student till spännande extrajobb inom offentlig upphandling

Företag Jurek Bemanning
Ort
Utgår

2020-02-12

Ansök nu

Student till spännande extrajobb inom offentlig upphandling

Söker du extrajobb vid sidan av dina studier och är intresserad av att arbeta administrativt? Vår kund är ett bemanningsbolag inom sjukvården och arbetar mot kommuner och landsting. De befinner sig i en expansiv fas och söker nu dig som vill arbeta vid sidan av dina studier.

Du kommer arbeta administrativt med offentliga upphandlingar.

Arbetsbeskrivning
I denna roll kommer du arbeta i en spännande roll där du får lära dig mer om offentliga upphandlingar. Ditt arbete är av administrativ karaktär och du kommer ansvara för att svara mot upphandlingar mot kommuner och landsting gällande sjukvådsbemanning.

Du kan planera ditt arbete fritt och har möjlighet att både arbeta från kontoret vid Globen, men även välja att arbeta hemifrån. Vi ser gärna att du har möjlighet att arbeta ca 15-20 timmar i veckan.

Vem är du?
Vi söker dig som idag studerar på universitet eller högskola och vill arbeta administrativt vid sidan av dina studier. Du har minst två år kvar av dina studier.

Du är administrativt lagd, har en strukturerad och framförallt noggrann sida. Vidare ser vi att du är ansvarstagande och har förmågan att arbeta självsvängigt. Du har en förmåga för att uttrycka dig i skrift och har med fördel ett intresse för det svenska språket.

Du erbjuds
Vi erbjuder en spännande roll där du ansvarar för upphandlingsprocessen inom offentlig sektor. Vår kund är ett bolag i tillväxt fas, med en intressant resa framför sig.

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du är anställd hos Jurek Rekrytering & Bemanning men arbetar hos vår kund vid Globen. Uppdraget planeras starta omgående och du förväntas arbeta mellan 15-20 timmar i veckan.

Har du några frågor om tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se Vi intervjuar kandidater löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om Jurek
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

 

Sökord: upphandling, student, juriststudent, offentlig sektor, administration, administratör, koordinator, extrajobb

Dela detta jobb

Logo
Student till spännande extrajobb inom offentlig upphandling

Jurek Bemanning