netjobs.com

Vad söker vi?

Vi söker nu en driven och engagerad person som vill ha ett arbete bredvid studierna och som är nyfiken på Hilti som företag. Till denna position söker vi dig som är utåtriktad och ansvarsfull och som tycker om att utföra specifika arbetsuppgifter relaterat till lager och logistik.

Vilka är Hilti?

Är du ny i branschen kanske du inte har hört talas om oss. Vi förser den globala byggsektorn med branschledande verktyg, teknik, programvara och tjänster. Vi har en stolt historia, som byggts under 75 år, och ett gott rykte världen över för våra banbrytande produkter och exceptionella service. Med över 29 000 människor i över 120 länder är vi en perfekt plats för dig att visa oss vad du går för, när du utvecklas, växer och formar din karriär.

Vad innebär rollen?

- Huvudsakliga arbetet är orderplockning och packning av leveranser till kunder i Sverige och Danmark
- Snabbt kunna anpassa dig och verksamheten efter kundens behov.
- Vara positiv i sitt bemötande gentemot arbetet och andra kollegor på lagret.

Hilti Svenska AB har under flera års tid varit på listan för Sveriges bästa arbetsplatser. 2014, 2015, 2016, 2018 och 2019 utsågs vi till Sveriges bästa arbetsplats i kategorin stora organisationer.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig som studerar en möjlighet att få arbetslivserfarenhet redan under studietiden. Efter avslutad utbildning finns det många spännande möjligheter på Hilti, både i Sverige och internationellt.

Varför ska du söka?

Vi har en utmärkt blandning av människor och erfarenheter i våra team. Framgång på Hilti handlar om teamwork och förmåga, oavsett din bakgrund.

Vi önskar att du:

  • Studerar på högskolenivå med minst ett år kvar av studierna.
  • Är självgående, initiativtagande, relationsskapande och strukturerad.
  • Strävar efter att överträffa kundernas förväntningar.
  • Är flexibel i din planering och kan med kort varsel kombinera studier och arbete.
  • Är tillgänglig för arbete under sommaren.
  • Truckkort är meriterande, men inget måste

Vi arbetar med löpande urval. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Sanna Lönqvist, Team Leader Central Warehouse, på +0702-933174.

Intresserad av att söka eller få reda på mer om Hilti som arbetsgivare? Gå till careers.hilti.se

”Du får en unik möjlighet att skaffa erfarenheter inom olika funktioner i vår leverantörskedja – och som många medarbetare – även göra det utomlands. Vi uppmuntrar verkligen våra team att utmana hur saker och tings görs. Om du kan göra en process enklare; gör det, visa oss.”

- Fabrice, Head of Global Logistics Services

Logo

STUDENTMEDARBETARE CENTRAL WAREHOUSE

Ansök nu

Dela detta jobb