netjobs.com

Studerande Webbredaktör med fokus på textproduktion till JP Contract Interiors

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2019-09-22

Ansök nu

Studerande Webbredaktör med fokus på textproduktion till JP Contract Interiors

Är du student med ett brinnande intresse för Webb och kommunikation? Som Webbredaktör hos JP Contract Interiors kommer du mestadels att arbeta hemifrån och ansvara för att underhålla och uppdatera företags hemsida. Du kommer arbeta med att skriva och publicera produkttexter och därför söker vi efter dig som vill utvecklas inom webb och skriftlig kommunikation. Du kommer också få chansen att samla på dig värdefull erfarenhet av webb, CMS- och bildredigeringssystem.

Om tjänsten

Academic Work söker en studerande Webbredaktör till JP Contract Interiors. JP Contract Interiors säljer restaurang- och kontorsmöbler till små eller medelstora företag och eftersom en stor del av deras försäljning sker över internet är det av största vikt att de har en uppdaterad hemsida. Detta är ett flexibelt extrajobb där du kommer att arbeta 5-10 timmar i veckan.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som Webbredaktör hos JP Contract Interiors kommer du att vara ansvarig för att författa produkttexter och redigera produktbilder. På sikt kan du också få möjligheten att skriva längre texter och referenscase för företagets kunder. Den här tjänsten passar dig som har ett intresse för bild och text och vill få mer praktisk erfarenhet inom området.

Vi söker dig som

  • Studerar på högskola eller universitet, gärna inom området kommunikation eller journalistik.
  • Har lätt för att sätta dig in i system
  • Kan arbeta 5-10 timmar i veckan
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska, då arbetsuppgifterna kräver det

Du kommer att arbeta med CMS-systemet Textalk. Om du har erfarenhet av att arbeta med ett liknande CMS system sedan tidigare är detta mycket meriterande.

Som person har du ett strukturerat arbetssätt och ett öga för detaljer. Vi ser även att du har en förmåga att självständigt driva och planera ditt eget arbete samt att du inte är rädd för att ta egna initiativ. Avslutningsvis ser vi att du har en god kommunikativ förmåga och tycker att det är roligt att uttrycka dig i skrift.

Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: 5-10 timmar i veckan

Placering: Stockholm

Kontaktuppgifter: karin.borjesson@academicwork.se

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och JP Contracts Interiors önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till [Academic Work](mailto:sts04 @academicwork.se).

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [sts04@academicwork.se](mailto:sts04 @academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Dela detta jobb

Studerande Webbredaktör med fokus på textproduktion till JP Contract Interiors

Academic Work