netjobs.com

logga

Täby kommun söker två kommunvakter

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-12

Ansök nu

Täby kommun söker två kommunvakter

Vill du göra skillnad? Täby kommun söker nu dig som vill vara med och utveckla uppdraget som kommunvakt och arbeta för ökad trygghet för kommunens invånare.

Om jobbet

Som kommunvakt arbetar du på uppdrag av kommunens trygghets- och säkerhetschef. Kommunvaktens främsta arbetsuppgift är att synas och skapa närvaro på olika strategiskt utvalda platser i kommunen för att därigenom öka tryggheten. Arbetstiden är förlagd till dagar och kvällar både vardagar och helgdagar. Arbetet går ut på att genom relationsbyggande nätverk förekomma problemen innan de uppstår och därigenom öka tryggheten i kommunen.Du finns till hands och är synlig i kommunens offentliga miljöer och centrummiljöer. Du skapar relationer med ungdomar och övriga invånare i kommunen samt iakttar, dokumenterar och rapporterar avvikelser som kan påverka tryggheten. Du förflyttar dig huvudsakligen med hjälp av en bil uppmärkt med texten "Kommunvakt" samt kommunens logga.I uppdraget ingår samverkan med både interna och externa aktörer så som kommunens fältsekreterare, nattvandringverksamhet, Grannsamverkan, polisen, bevakningsföretag och näringsliv. Uppdraget kan komma att förändras i takt med att lägesbilden i kommunen förändras. Du tillhör trygghets- och säkerhetsenheten, som är en del av kommunledningskontoret. Enheten ansvarar för att trygghets- och säkerhetsarbetet leds, samordnas och utvecklas enligt de beslut, policys och riktlinjer som kommunen har fastställt. 

Vem är du?

Vi söker dig som har:

• Gymnasieexamen.
• Arbetslivserfarenhet inom socialt arbete alternativt inom området trygghet och säkerhet, exempelvis som fältassistent, fritidsledare, väktare, ordningsvakt eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
• B-körkort.
• Behärskar svenska i tal och skrift.
• Godkänt utdrag ur belastningsregistret.

Vi ser det som meriterande om du har en trygghets- eller säkerhetsinriktad eftergymnasial utbildning. Övriga språkkunskaper ses även det som meriterande. Som person är du trygg och stabil. Du ger ett förtroendeingivande intryck samtidigt som du är tydlig och har förmågan att sätta gränser. Vidare har du en mycket god social förmåga och skapar lätt nya kontakter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Täby kommun erbjuder

Förutom ett intressant, utmanande och meningsfullt arbete erbjuder vi också en arbetsplats med en positiv anda samt service och bemötande i fokus. På vår hemsida www.taby.se kan du läsa mer om våra förmåner och hur det är att arbeta i Täby kommun. 

Ansökan

Varmt välkommen att registrera din ansökan här. I denna rekrytering samarbetar Täby Kommun med Jurek Rekrytering & Bemanning AB. Sista ansökningsdag är 2020-10-25. Intervjuer sker löpande så kom in med din ansökan redan idag! Har du frågor på tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria von Sterneck på 073 70 771 70 eller via mail: maria.vonsterneck@jurek.se

I processen ingår bakgrundskontroll på slutkandidat.

Fackliga representanter:

Saco

Helen Klockare, helen.klockare@taby.se 08-555 590 00

Vision

Linda-Marie Palm, linda-marie.palm@taby.se 08-555 590 00

Kommunal

Susanne Lindoff-Dahlqvist, Susanne.LindoffDahlqvist@taby.se 08-555 590 00

Om Täby kommun

Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation. Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden. På kommunledningskontoret finns de centrala ledningsresurserna och det administrativa stödet till kommunens verksamhetsområden som till exempel ekonomi, utredning, HR och kommunikation. Vi samordnar och driver övergripande utveckling och ansvarar för strategier, riktlinjer och verktyg. 

Dela detta jobb

logga
Täby kommun söker två kommunvakter

Jurek