netjobs.com

logga

Tech Rekryterare till spännande bolag i Stockholm

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-06-25

Ansök nu

Tech Rekryterare till spännande bolag i Stockholm

Är du en vass rekryterare med goda kunskaper inom just Tech? Söker du din nästa utmaning och vill bli en del av en organisation som värdesätter sina medarbetare och där du ges stort utrymme för påverkan? Då kan detta vara rätt uppdrag för dig!

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning, som är ett konsultbolag, söker vi just nu en Tech Rekryterare för ett långsiktigt uppdrag med start omgående. I rollen som Rekryterare kommer du arbeta brett med rekrytering och hantera hela processen, från kravprofil och sourcing till signerat avtal. Du arbetar tätt tillsammans med organisationens rekryterande chefer och agerar konsultativt i hela processen.

Du kommer tillhöra ett team om en HR Chef samt en researcher, som du arbetar tätt tillsammans med.

Vem är du?

Personen vi söker till denna roll har tidigare erfarenhet av IT/tech rekrytering med en god förståelse för teknisk kompetens. Du är trygg inom rekryteringsområdet och kan agera som ett konsultativt bollplank gentemot stakeholders internt.
Som person blir du ofta beskriven handlingskraftig och lösningsorienterad. Du driver ditt arbete framåt på ett självständigt sätt och räds inte nya kontakter.

Du erbjuds

Här erbjuds du en spännande möjlighet hos ett nytänkande IT-konsultbolag, där du kommer kunna göra stor skillnad. Rollen är bred och kommer innebära många kontaktytor. Du kommer tillhöra ett engagerat team, som värnar om varandra.

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek HR, med start så snart som möjligt och löpande sex månader framåt – med chans till förlängning alternativt överrekrytering för rätt person. Vid frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef My Andersson på my.andersson@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Tech Rekryterare till spännande bolag i Stockholm

Jurek