netjobs.com

Teknisk kundsupport till ett internationellt elektronikbolag!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-05-13

Ansök nu

Teknisk kundsupport till ett internationellt elektronikbolag!

Vår kund är en global leverantör av elmotorer, motorstyrenheter och hjälputrustning för industri- och fordonssektion. Deras kunder är OEM-tillverkare av el- och hybridfordon som t.ex. bussar, lastbilar, entreprenadmaskiner, truckar och liknande och de har höga krav på kvalitet och tillförlitlighet, leverans i tid, kostnadseffektivitet. Nu söker vår kund sin nästa tekniska kundsupport-stjärna! Läs mer nedan!

Om tjänsten
En hälsning från din blivande chef

”Jag är Logistik-och kundtjänstchef hos oss sedan november 2012. Jag lär mig nya saker varje dag – hos oss sker utveckling av produkter dagligen samt continous improvments i seriesatt produktion. Hos oss får du vara med och elektrifiera fordon, den nya teknologin. Jag leder ett team som brinner för logistik, kundtjänst, just in time samt on time delivery till kund 100%. Vi jobbar bra ihop och många av oss har jobbat länge ihop, i ett företag med en bra och vänlig kultur där det mänskliga har en hög aktiekurs. Detta är jag verkligen stolt över då min starka övertygelse är att det är oerhört viktigt i effektiva team. För mig är det viktigt att vi är en del av affären och tillsammans utmanar för att göra saker smartare, enklare och skapa värde för våra ledare och medarbetare”.

Rollen som teknisk kundsupport är så mycket mer än att bara svara på mail eller telefon. Du kommer ha en avgörande och viktig roll gällande organisationens orderhandläggning och hantering som innebär att ha koll på många parallella arbetsuppgifter samtidigt.

Du kommer arbeta i SAP med både orderläggning, flödesanalys och lagerstatus och vara point of contact gällande konfirmering och kommunikation för ordrarna gentemot kunder, samtidigt som du har mycket intern kontakt med dina kollegor.

Du erbjuds
En händelserik, utvecklande och framförallt rolig och problemlösande roll där du verkligen får möjligheten till att visa vad du går för! Vår kund är just nu inne i en spännande tillväxtresa som samtidigt kan erbjuda en stabil och trygg intern arbetsplats för sina medarbetare. De ligger i framkant inom sin teknik och erbjuder goda utvecklingsmöjligheter där de b.la. värdesätter bra work-life balance.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. 

Arbetsuppgifter

 • Hantera inkommande orderförfrågningar via mail och kund-webb

 • Lägga ordrar i SAP

 • Undersöka, planera och övervaka kundordrar i relation till vår kunds interna kapacitet, flexibilitet och ledtider samt jämföra med avtal etc.

 • Hantera avvikelser och driva på förbättringsförslag och åtgärder tillsammans med logistikteamet och kund

Vi söker dig som

 • Har tidigare arbetslivserfarenhet som kundtjänstmedarbetare, kundsupport eller teknisk support. Viktigt är att du tidigare arbetat på en arbetsplats med olika orderflöden.

 • Har tidigare arbetslivserfarenhet av att arbeta i SAP

 • Har tidigare arbetslivserfarenhet av att arbeta med materialplanering

 • Talar och skriver flytande svenska och engelska då båda språken används dagligen både internt och externt

Som person är du framförallt effektiv och noggrann. Du förstår vikten i tydlig och rak kommunikation samtidigt som är lyhörd och serviceminded ut i fingerspetsarna – både mot dina kollegor såväl som mot kunder. Du tycker om att hantera många ansvars och arbetsuppgifter samtidigt och har alltid full koll på det du gör och har gjort. Vidare tror vi att du är en utåtriktad och driven person som gärna vill visa framfötterna.

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid, långsiktigt

 • Placering: Tyresö, Haninge

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Teknisk kundsupport till ett internationellt elektronikbolag!

Academic Work