netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Vi kan erbjuda dig en inspirerande miljö, där du arbetar tillsammans med kollegor i en grupp som präglas av respekt, öppenhet och glädje!

Om oss

Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Om starköl, vin och sprit såldes i vanliga affärer skulle alkoholkonsumtionen vara nästan 40 procent högre, beräknar forskarna.

Men Systembolaget kommer bara finnas kvar så länge folk vill. Så vår utmaning är att göra allt vi kan för att kunderna ska bli nöjdare och nöjdare – utan att öka försäljningen. Det är ingen lätt utmaning, men både rolig och meningsfull.

Utanför Vaxholm ligger den vackra ön Skarpö där Skarpö utbildning & konferens är beläget. Systembolaget har bedrivit utbildningsverksamhet här sedan 1979. På Skarpö utbildning & konferens arbetar man i ett gemensamt team bestående av ungefär 20 personer som alla har ett brinnande intresse för service och värdskap. Majoriteten av Systembolagets många utbildningar och konferenser är förlagda hit

Vår utbildnings- och konferensanläggning jobbar målinriktat på att minimera vår klimatpåverkan. Hela anläggningen är Svanen-märkt.

Rollen

Det dagliga arbetet kommer att utföras med fokus på gästen. Restaurangen har som mål att vara en förebild för bästa service och värdskap och vi jobbar kontinuerligt med att utveckla vårt möte med gästen.


Arbetet som servitör/servitris på anläggningen omfattar servering av frukost, lunch och middag samt arbete i vår bar. Du kommer även att servera mat till de mat- och dryckesprovningar som sker i matsalen.

Tjänsten är ett vikariat för en kollega som valt att börja studera, under perioden 2022-08-08 till 2024-06-30.

Arbetstiderna är varierande under frukost, dag- och kvällstid.

Om dig

Vi söker dig som har ett stort intresse för servering och som gärna vill dela med sig av dina erfarenheter. Du är dynamisk, driven samt omtänksam och tycker om att ta ansvar. Meriterande om du har erfarenhet av matsalsarbete.  

Då Skarpö utbildning & konferens är lantligt beläget i Skärgården är körkort och tillgång till egen bil ett krav. För att jobba på Systembolaget måste du ha fyllt 20 år.

Om din utveckling hos oss

Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Niclas Bäfverfeldt, enhetschef, på telefonnummer 08-503 305 48, Niclas.bafverfeldt@systembolaget.se

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2022-06-30. Urvalet sker löpande och intervjuer kan påbörjas innan ansökningstidens slut. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller brev.


Individuell lönesättning utifrån Unionens kollektivavtal.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Vikariat 2022-08-08 till 2024-06-30

Tjänstgöringsort

Vaxholm

___________________________________________________________________________

Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol. För mer information se systembolaget.se.

Logga

Till Skarpö utbildning & konferens söker vi en Servitör/servitris

Företag Systembolaget
Ort
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Dela detta jobb