netjobs.com

Logga

Timvikarie Måltidsservice

Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-13

Ansök nu

Timvikarie Måltidsservice

Finspång är den attraktiva kommunen i en spännande region där vi skapar utveckling och livskvalitet genom samverkan, öppenhet och nytänkande.

Finspångs kommun har idag drygt 22 000 invånare. Kommunen präglas av tillväxt, utveckling och befolkningsökning sedan 2009 – vilket ställer krav på såväl investeringar i infrastruktur, bostäder och fastigheter som på en utvecklingsorienterad organisation. Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts- och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.

Genom Vision 30/35 siktar vi på att bli 30 000 invånare år 2035. I arbetet med detta är skolor och utbildning utpekade som centrala framgångsfaktorer. Finspångs kommun arbetar aktivt för att de globala målen för hållbar utveckling, Agenda 2030, ska prägla kommunens styrning och ledning.

Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Finspångs kommun har cirka 1 800 anställda. Vi blev utsedda till Årets Employer Branding-kommun 2018 och var nominerade till Årets kulturkommun 2018.Beskrivning
Att arbeta som timvikarie i Finspångs kommun passar dig som vill ha ett flexibelt, ansvarsfullt och utmanande arbete.

Att arbeta som timvikarie hos oss ger dig möjlighet att få erfarenhet från olika arbetsplatser och knyta värdefulla kontakter. För att trivas som timvikarie tror vi att du alltid har kunden i fokus, en god samarbetsförmåga och förmågan att ta egna initiativ.
Som timvikarie anger du själv när du kan arbeta och behöver inte vara tillgänglig varje dag. Du lägger in din tillgänglighet via ett tidsbokningssystem på internet och har därefter möjlighet att bli bokad på de tider som du lägger upp.
Arbetsuppgifter
Som timvikarie inom måltidsservice bidrar du till att skapa en energifylld vardag åt Finspångs kommuns invånare. Du kan arbeta som kock eller som måltidsbiträde. Som timvikarie har du ansvaret att förbereda och tillaga mat samt utföra vanligt förekommande arbetsuppgifter i storkök. Arbetet är främst förlagt på dagtid på vardagar, men även helger kan förekomma. Som timvikarie i Bemanningscentralen bör du vara flexibel med arbetsplats, ha möjlighet att komma till arbetet med kort varsel samt kunna vikariera från några timmar och uppåt.

Hos oss får du som timvikarie en grundläggande introduktion och kontinuerligt stöd i arbetet. För att kommunikationen ska fungera krävs det att du kan läsa och förstå skriftliga arbetsinstruktioner. Du ska även tala god svenska då arbetet innebär en del muntlig kontakt. Vi har arbetsplatser i både centrala delar av Finspång men även i ytterområdena, och det är viktigt att du har möjlighet att kunna ta dig till din arbetsplats.

Kvalifikationer
• Ha förmågan, intresset och viljan att ge god service
• Ha förmågan att planera och prioritera ditt arbete
• Ha förmågan att anpassa dig till nya arbetssätt och rutiner
• Vara tillmötesgående och uppmärksam i ditt bemötande
För tjänsten är det önskvärt om du har kock- eller restaurang-utbildning eller motsvarande. Det är även meriterande om du har erfarenhet av arbete i storkök, måltidsservice eller bageri. Du ska ha grundläggande datorkunskaper, samt kännedom om specialkost och allergier.Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Övrig information
För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Logga
Timvikarie Måltidsservice

Finspångs kommun