netjobs.com

Vaxholms stad är en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholm. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare.

Måltidsenheten i Vaxholms stad ansvarar för maten i våra förskolor och skolor och tillhör Barn- och utbildningsförvaltningen. Vi är ca 25 medarbetare som tillagar och serverar ca 2000 måltider per dag. Utgångspunkten är att all mat som serveras ska vara god, vällagad och näringsriktig. Till hösten har vi en meny som möjliggör matlagning från grunden, vi arbetar med ett stort miljöengagemang och tänker klimatsmart.
För mer information om Vaxholm och Måltidsenheten:
http://www.vaxholm.se

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu timvikarier med intresse för mat och hälsa som med kort varsel kan jobba i något av våra 12 kök och på så sätt bidra till att leverera näringsriktig och vällagad mat till våra barn i skola och förskola.

Som timvikarie inom Måltidsenheten innebär det att man har alla kommunens kök som arbetsplats och man utför alla förekommande arbetsuppgifter i såväl tillagnings- som mottagningskök i både skola och förskola.

Arbetsuppgifterna varierar beroende på arbetsplats samt din erfarenhet och kunskap; tillagning av lunch/specialkost, mottagning av lunch/specialkost, bereda salladsbuffé, servering och disk av lunch och mellanmål samt övriga dagliga arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är flexibel och självgående och har lätt för att samarbeta. Vill du jobba med oss behöver du vara noggrann och positiv, leverera service med hög kvalitet och ha ett lösningsfokuserat arbetssätt. Din svenska är god i tal och skrift.
Du har tidigare erfarenhet av arbete i ett produktionskök och viss vana vid de mest förekommande arbetsuppgifterna inom köket.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Utdrag från belastningsregistret krävs då tjänsten innebär kontakt med barn/elever. Läs mer på www.polisen.se

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan via länk i annons.

Vaxholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Ansökningar behandlas löpande under ansökningstiden.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Logo

Timvikarier till Måltidsenheten

Företag Vaxholms stad
Ort
Utgår

2018-08-24

Ansök nu

Dela detta jobb