netjobs.com

Vi söker trafikplanerare/dirigerare som skall komplettera vårt team i Gislaved.

Du är strukturerad, engagerad och gillar högt tempo. Du sätter alltid kunden i fokus, samt tycker om ordning och reda.

Organisation i Gislaved är navet för vårt transportflöde mellan Sverige och Norge. Du har chansen att få vara med att utveckla detta transportflöde tillsammans med kunniga medarbetare och platschef.

NTEX AB startade 2003 och har huvudkontor i Göteborg med i dagsläget ca 400 anställda. NTEX AB är specialiserade på transporter till och från de nordiska länderna, Storbritannien Baltikum, Ryssland samt Väst- och Centraleuropa. Vi samordnar sjö- och flygfrakter tur och retur samt olika typer av specialtransporter. NTEX affärsidé är att kunna erbjuda konkurrenskraftiga och kundanpassade transport – och logistiklösningar med bibehållen hög service och kvalitet.  

Om rollen

Som trafikplanerare/dirigerare kommer du att utgöra en viktig funktion i ditt närmaste team och i vår organisation i stort. Du kommer att ingå i ett glatt gäng av mycket kunniga medarbetare och chefer. Kontoret i Gislaved arbetar idag 13 personer med fokus på transporter/försäljning. Här blir du ett stöd i det dagliga arbetet när det gäller kontakt med våra speditörer, kunder och leverantörer.

I rollen är du främst i kontakt med speditörer, leverantörer och chaufförer, men du samarbetar även med dina kollegor internt och med andra kontor inom NTEX.

Om dig

Vi tror att du ser dig själv som en positiv och kommunikativ person och att du trivs som bäst i en roll där du får användning av din noggrannhet, ditt trevliga sätt och din förmåga att lösa de uppgifter som ligger på ditt bord. Du har erfarenhet och förstår vikten av ordning och du har förmågan att skapa struktur. Vidare är du trygg i att arbeta självständigt och att ta egna initiativ inom ramen för dina befogenheter.

Vi söker dig som har ett engagemang och gillar högt tempo med erfarenhet av liknande jobb inom trafikplanerare/dirigerarare. Du har en eftergymnasial utbildning med inriktning logistik, ekonomi eller transport eller annan utbildning som kan bedömas som likvärdig. Du har god datavana och kan kombinera högt tempo med bra och snabb service.

Eftersom du kommer att jobba mycket självständigt ser vi att du har förmågan att agera på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för att resultat uppnås. I rollen har du många både interna och externa kontaktytor varför förmågan att kunna kommunicera effektivt är viktig. 

Vi erbjuder

Vi på NTEX har sedan starten 2003 haft ett starkt fokus på tillväxt när det gäller kunden, personalutveckling, organisk tillväxt och starka finanser. Vi är fortfarande en ung organisation där du får en chans att påverka och bidra till att vi fortsätter växa.

Det är viktigt att du som person får en stabil och bra start hos oss. Vi ser därför till att erbjuda introduktionsprogram samt en mentor som du kan bolla frågor och idéer med.

Ansökan

Låter det här som en roll för dig? Då ser vi fram emot din ansökan!

Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifogar CV och personligt brev. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du inkommer med din ansökan snarast möjligt, dock senast 2019-09-27. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta HR-Chef Peter Åberg på peter.aberg@ntex.com eller 
Platschef Gislaved Bobi Dojcinovski på Bobi.Dojcinovski@ntex.com

Välkommen med din ansökan!

Trafikplanerare/dirigerare till vårt team i Gislaved

Företag NTEX AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-27

Ansök nu

Dela detta jobb