netjobs.com

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Denna tjänst är placerad inom Upplevelseförvaltningen, Idrott och fritid.

Verksamheten Idrott och Fritid består av ca 50 personer och är uppdelad i två enheter, Anläggningar & hallar och Idrottshuset, samt en arbetsgrupp som ligger direkt under verksamhetschefen. Verksamheten ansvarar för drift, bokning och utveckling av samtliga kommunägda idrotts- och fritidsanläggningar.


ARBETSUPPGIFTER
På enheten Anläggningar & hallar arbetar vi bl.a. med skötsel av gräsplaner så som gräsklippning och kritning. Vi underhåller också övriga idrottsytor, motionsspår etc. samt ansvarar för skötsel av alla kommunens sport-, gymnastik- och ishallar. Utöver detta ansvarar vi även för att snöröja och spola uteisar.

Vi söker nu en timvikarie som kommer att arbeta i våra ishallar. Till denna tjänst söker vi dig som med kort varsel kan arbeta kvällar och helger så det är viktigt att du är flexibel när det gäller arbetstider. Arbetsuppgifter som förekommer är isvård, underhåll av ismaskiner, viss städning samt för vaktmästare övriga förekommande arbetsuppgifter.


KVALIFIKATIONER
Tjänsten kräver att du håller hög servicenivå och är en problemlösare då det vid matcher och andra arrangemang inte får bli några längre uppehåll för att verksamheten ska fungera. Du måste vara social och professionell då du träffar många representanter från föreningslivet, både spelare och ledare, yngre som äldre.ÖVRIGT
Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga

Vaktmästare

Ort
Utgår

2019-12-15

Ansök nu

Dela detta jobb