netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Vaktmästare i Gamla Linköping - sommarjobb

Ort
Utgår

2022-07-01

Ansök nu

Vaktmästare i Gamla Linköping - sommarjobb

Om arbetsplatsen

Friluftsmuseet Gamla Linköping är ett av Östergötlands största besöksmål och ett av Sveriges mest besökt museer. Museet ingår i enheten Linköpings Konst & Museer och har sin organisatoriska hemvist i Kultur- och fritidsförvaltningen, Linköpings kommun. 

Gamla Linköping gestaltar småstaden Linköping under perioden ca 1700- ca 1950. Museet består av tre delar: stadskvarteren, det lantliga Valla gård och naturreservatet Vallaskogen, med bondeskog som brukas som förr i tiden. Här möts stad och land på gångavstånd från Linköpings centrum.

Vi söker nu nya medarbetare till friluftsmuseets högsäsong Tidernas sommar 2022. Under Tidernas sommar är arbetssättet präglat av levande historia, under devisen “Där historien blir levande”, med ett rikt utbud av aktiviteter för barn och vuxna.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en säsongsanställd vaktmästare som ska ingå i vår driftavdelning. Du ser tillsammans med dina kollegor till att friluftsmuseet ger våra besökare ett välstädat och prydligt intryck. Arbetsuppgifterna är varierade och innehåller allt från gräsklippning och markstädning till sophantering och mindre reparationer. Även traktorkörning kan förekomma om vana finns. Arbetet sker mestadels utomhus. Vi står för arbetskläderna, som har en historisk prägel. Eftersom Gamla Linköping är ett stort besöksmål förväntar vi oss ett gott värdskap från alla medarbetare. 

Kvalifikationer

Vi söker en praktisk person som har erfarenhet av gräsklippning med åkgräsklippare och har tidigare erfarenhet av vaktmästararbete. Körning av fordon ingår, och B-körkort är ett krav, tidigare erfarenhet av traktorkörning är meriterande, liksom röjsågskörkort, RA.

Du har gymnasieexamen och några års arbetslivserfarenhet. Tjänsten är placerad på vår driftavdelning, men många av arbetsuppgifterna sker i egen regi, och du är självgående och strukturerad. Som medarbetare i Linköpings största besöksmål är servicekänsla och värdskap viktiga egenskaper. 

Information om tjänsten

Tillträde: snarast

Anställningsform: sommarjobb 2022-06-27 t.o.m. 2022-08-19

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 9650

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Dela detta jobb

Vaktmästare i Gamla Linköping - sommarjobb

Linköpings kommun