netjobs.com

Region Uppsala kännetecknas av en stark tillväxt och förvaltningen Fastighet och service är en viktig del i denna. Vi på Fastighet och service omsätter drygt en miljard kronor och är ca 260 medarbetare. Vi utvecklar, förvaltar och underhåller en lokalyta på drygt 700 000 kvadratmeter, allt från nya avancerade vårdbyggnader till medeltida slott. Vi sköter även transporter och arbetar med logistiska lösningar inom Region Uppsala. De flesta av våra kunder finns inom hälso- och sjukvården och den största kunden är Akademiska sjukhuset. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter, många möten med intressanta människor och trevliga arbetskamrater som går till sina arbeten för att göra något viktigt! Vad är viktigt för dig?

Vår verksamhet
Fastighetsavdelningen är inkörsporten till Fastighet och service och våra olika tjänster. Vi är idag 16 medarbetare på Fastighetsavdelningen som arbetar med att erbjuda våra kunder ändamålsenliga lokaler och samordnar den service som kunderna behöver. Goda kundrelationer är viktigt för oss. Vi jobbar på uppdrag av Region Uppsalas förvaltningar och för länets invånare.

Region Uppsala och Fastighet och service är inne i en mycket spännande och expansiv period. Fastighetsavdelningens utveckling går mer och mer mot digitala arbetsflöden. Därför behöver vi utöka vår avdelning med dig som vill ha många bollar i luften och som är spindeln i nätet både i kontakterna inom avdelningen och med hela förvaltningen.

Ditt uppdrag
Din roll är att stödja och ge support till förvaltarna i deras dagliga arbete gällande projekt. I ditt ansvar ligger också de projektrelaterade bokningar som skapas i projektflödets olika faser. Du kommer även att delta i utvecklingen av avdelningens systemstöd och introducera nya medarbetare beträffande systemanvändning. Ansvar för utveckling och revidering av dokumentmallar som ingår i projektflöden och hanteras i Master Concept ingår i ditt uppdrag och tillsammans med It och registrator administrera du DocPlus. Support i Master Concept med hjälp av IT-enheten är också en del av dina arbetsuppgifter. Du kommer även att arbeta övripande genom att t.ex. delta i utvecklingen av avdelningens verksamhetsplan.

Din kompetens
För att lyckas hos oss har du bred erfarenhet av att jobba med digital utveckling av processer och dokument och lång erfarenhet från fastighetsverksamhet. Arbetet kräver även kunskap i hur olika system fungerar ihop och påverkar varandra. Har du erfarenhet som verksamhetsstödjare i din nuvarande roll är det en fördel, och även om du har erfarenhet från arbete i någon projektorienterad beställarorganisation.

Självklart gillar du teamarbete, vilket är bra eftersom vi utökar samarbetet inom förvaltargruppen. Du är prestigelös och har god förmåga att skapa bra relationer med kunder och arbetskamrater. Vi letar efter dig som jobbar för arbetsgruppens ständiga utveckling. Du ser och vet vilka stöd avdelningen behöver från tid till annan. För att lyckas med jobbet är du strukturerad och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du har ett självständigt arbetssätt och ser var din arbetsinsats behövs bäst.

Din datorvana är god. Det är meriterande med kunskap i några av de system vi arbetar i som Faciliate, Agresso och Master Concept.

Vill du veta mer?
Kontakta fastighetschef Tomas Eriksson 018-611 61 51 eller biträdande fastighetschef Sonja Ekström Boström 018-611 30 72. Fackliga företrädare nås via Region Uppsalas telefonväxel 018- 611 00 00.

Vi erbjuder
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.
Sista ansökningsdag är 30 juni 2019

Verksamhetskoordinator

Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-30

Ansök nu

Dela detta jobb