netjobs.com

Komunledningskontoret Gemensam Service

Har du lång och bred erfarenhet inom städbranschen? Brinner du för affärsmannaskap i alla led? Då kanske vi har har jobbet för dig! Denna tjänst är helt ny inom kommunen varför du har stora möjligheter att utveckla rollen!

Du kommer att vara bryggan mellan kommunala beställare och externa utförare av städtjänster och är den person som genom att bygga goda och långsiktiga relationer med alla parter säkerställer att externa städleveranser blir högkvalitativa. Vår långsiktiga målsättning är att utveckla våra relationer med externa leverantörer till ett samarbete mellan partners, snarare än en beställare-leverantör relation.

Ditt uppdrag
Vi söker dig som har ett genuint intresse av och förmåga att arbeta med konsultativ dialog för kvalitetssäkring gentemot våra externa städleverantörer inom daglig städ, höghöjdsstäd, fönsterputs och städsanering. Ditt mål är att etablera goda relationer och bygga nya samarbetsformer för en ömsesidig långsiktig affärsutveckling samt tillämpa och representera affärsmannaskap i alla led.
Vad menar vi med affärsmannaskap?
För oss innefattar affärsmannaskap allt från kundvård, service och kvalitet till etik, moral, hållbar affärsutveckling och personligt ansvar för att alla inblandade i en affär ska komma ut som vinnare. Därför kommer ditt ansvarsområde innefatta:

• allmän uppföljning genom regelbundna avstämningsmöten med städleverantörer och beställare i de kommunala verksamheterna
• avtals- och kvalitetsuppföljning samt analys av resultat
• hantering av klagomål och synpunkter från beställare med återkoppling efter dialog och åtgärder med städleverantörer
• koordinering av leveransbehov för de kommunala verksamheterna
• marknadsanalyser och omvärldsbevakning för framtida innovativa, miljöanpassade och kostnadseffektiva lösningar

Vid behov genomför du förnyad konkurrensutsättning med stöd av upphandlingsenheten och vid nya städupphandlingar bistår du vår upphandlingsenhet med expertis. Du ingår i Städservices ledningsgrupp och rapporterar till avdelningschefen.

Din bakgrund
Vi söker dig som minimum har gymnasial utbildning och Lokalvårdsutbildning såsom SRY, PRYL eller likvärdigt. Har du utbildning i förhandlingsteknik, ekonomi eller andra utbildningar inom städ såsom exempelvis golvvård eller handledare i SRY är det meriterande. Du behöver ha bred och flerårig erfarenhet inom städbranschen och dokumenterat goda affärmannamässiga resultat och/ eller referenser. Du behöver även ha erfarenhet av eller kunskaper om avtalshantering och om det innefattar offentlig upphandling/inköp och förhandlingar är det en fördel.
I och med att tjänsten är ny och att det därmed inte finns upparbetade rutiner i nuläget kommer det givetvis underlätta för dig och oss om dina erfarenheter inom städ inkluderar planering av driftarbete, ekonomisk kalkylering av städtjänster och kvalitetskontroller/besiktningar. Då en av nycklarna för att lyckas med uppdraget är kommunikation, förutsätter vi att du behärskar svenska i tal och skrift och är van användare av Office-paketet. B-körkort är ett krav.

När det kommer till dig som person, är din förmåga till samarbete och kommunikation helt central i rollen. Vi vill att din omgivning uppfattar dig som lyhörd och smidig eftersom du har en god empatisk förmåga och snabbt kan sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Av det följer att du är duktig på att skapa, underhålla och utveckla arbets-/ affärsmässiga relationer. Du arbetar strukturerat, har sällan problem att prioritera och du drivs av att nå resultat.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta avdelningschef Städservice, Rolf Gaude, 018-7274546. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta Britt Pedersen, 018-7276712.

Facklig företrädare: Vision; Liselotte Ehn, 018-727 49 49. Kommunal; Carola Andersson, 018- 727 24 40.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi och upphandling samt avdelningarna kvalitet och planering, utveckling och utredning, hållbarhet, säkerhet och beredskap samt kansli. På kommunledningskontoret ligger även organisationerna för näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Verksamhetssamordnare - externa städtjänster

Företag Uppsala kommun
Ort
Utgår

2019-10-27

Ansök nu

Dela detta jobb