netjobs.com

Vi söker en servicestjärna till vårt serviceteam

Ansök nu

Vi söker en servicestjärna till vårt serviceteam

Som en del av vårt uppskattade serviceteam innehar du en central roll på skolan då du bidrar till att lärarnas fokus helt kan ligga på undervisning.

Det är ett varierat arbete med allt från ansvar av skolans säkerhet till hantering av böcker samt målning, underhåll och reparationer av lokaler och anläggningar. Du medverkar också i genomförandet kring events och mässor såsom öppet hus. Visst administrativt och receptionsarbete ingår också.

För att passa in hos oss är du initiativtagande, självständig och har god social kompetens. Du har lätt för att samarbeta och har en positiv attityd till ungdomar. Jobbet passar dig som är serviceinriktad och har sinne för praktisk problemlösning.
Vi ser gärna att du som söker är junior och utvecklingsbenägen.

- Du har gymnasieutbildning.
- Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och vara kunnig vad det gäller praktiska arbetsuppgifter inom hantverkaryrket.
- God fysisk form då du ofta är i rörelse.
- B-körkort.
- Flytande engelska

Tibble Gymnasium är en medelstor skola i Täby med ca 1400 elever.

Ambitionen är att vara bäst i landet på det vi gör. Satsningen på kvalitet genomsyrar allt arbete och skolan har idag flest förstelärare i landet. I årets gymnasieval var Tibble den mest sökta gymnasieskolan i nordostsektorn och låg i toppskiktet för förstahandsval i hela Storstockholm. Enligt Skolverkets senaste undersökning är Tibble en av Sveriges bästa skolor.

Med närhet till grönområden, idrottsanläggningar och goda kommunikationer ligger Tibble Gymnasium strategiskt placerat med bara några hundra meter till Täby Centrum. Vi har ett skolbibliotek med över 26 000 titlar, en stor teater med över 500 åskådarplatser och tillgång till ett stort sportcenter med friidrottsanläggning, simbassäng, klättervägg och mycket mer.

Dela detta jobb

Vi söker en servicestjärna till vårt serviceteam

Tibble Gymnasium