netjobs.com

logga

Vi söker flertalet däcksbytare!

Företag Premier Service
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-18

Ansök nu

Vi söker flertalet däcksbytare!

Vi söker flertalet däcksbytare!

Företagsinformation

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Tjänstebeskrivning

Vi söker efter flertalet däcksbytare nu när vintersäsongen börjar närma sig. Vi har flera kunder på olika orter runt om Trestad som är i behov av personal under denna tid.En av tjänsterna innebär att man skall fungera som "resurs" och hjälpa till att sätta på hjulen, kolla luft, och sätta på muttrarna.De andra tjänsterna är att bla jobba i däckhotellet med framplockning och tvätt av hjulen efter byten mm. Arbetet är förlagt på dagtid och start omgående.Att arbeta som konsult på Premier:

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder som har behov av personal. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Kvalifikationer

Vi ser vi gärna att du är pigg och flexibel och heller inte rädd för att hugga i och ta tag i det som krävs. Är du dessutom en person som gillar ordning och reda så ska du inte tveka att söka tjänsten.Meriterande är om du har lite erfarenhet från däckbytarbranschen eller verkstadsmiljö, samt att du har truckkort A+B.Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!

Krav

B-Körkort och tillgång till bil

Kontaktperson(er)

Magnus Andersson

Caroline Kleist

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Trollhättan

Publiceringsdatum

06 October 2019

Dela detta jobb

logga
Vi söker flertalet däcksbytare!

Premier Service