netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Vikarierande HR-Specialist

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2022-07-01

Ansök nu

Vikarierande HR-Specialist

Logga
Vår samarbetspartner letar efter en ny stjärna. Du som är driven, energifylld och en riktig do:er. Har du tidigare arbetat inom HR och har goda erfarenheter av att arbeta självständigt? Då kan tjänsten som HR-Specialist till vår kund vara rätt för just dig!

TJÄNSTEBESKRIVNING & ERBJUDANDE

I tjänsten som HR-Specialist kommer du arbeta med frågor som rör organisationen, personal, arbetsrätt och förhandlingar. Dina ansvarsområden innefattar hela HR-området från strategi, processer och rutiner till exekvering. Tjänsten passar dig som vill komma till ett omväxlande arbete med möjligheter att påverka och utveckla processer.

Som HR-Specialist kommer dina ansvarsområden bestå av:

• Rekrytering
• Policys och processer
• Ledar- och kompetensförsörjningsfrågor
• Lag och avtalsfrågor
• Rehabilitering och lönehantering
• Arbetsrättsfrågor
• Intern utbildningsplanering, kompetensutveckling och fortbildning

PERSONPROFIL

Vi tror att du som söker denna tjänst är duktig på att skapa förtroende och trivs med tätt samarbete bland kollegor. För att passa i rollen som HR-Specialist har du ett affärsmässigt tänk, en hög arbetskapacitet, förmåga att kommunicera med tydlighet samtidigt som du på ett handlingskraftigt sätt driver processer och arbete framåt. Du har arbetat med ovan nämnda arbetsuppgifter och trivs med en tillvaro av ständiga förändringar och nya utmaningar. Vidare är du en lagkapten med stark egen drivkraft, initiativförmåga och trivs med att ligga nära verksamheten.

För det här jobbet behöver du ha några års erfarenhet inom HR, gärna med erfarenhet från arbete med kompetensutveckling och att driva processer framåt samt relevant universitet/högskoleutbildning (exempelvis personalvetarprogrammet.)

Du är också en tydlig kommunikatör i både tal och skrift. Tjänsten innebär många olika kontaktytor som ställer krav på god samarbetsförmåga, prestigelöshet och förmåga att bygga och underhålla relationer. Det som kommer att vara avgörande om du är rätt person är din vilja, inställning och ditt engagemang.

ÖVRIGT

Start: Omgående
Omfattning: Heltid hösten 2022
Plats: Göteborg

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Jakob Erlingsson på 073-353 75 38. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: hr, hr-ansvarig, hr-manager, personalledning

Dela detta jobb

logo
Vikarierande HR-Specialist

PerformIQ