netjobs.com

Logga

Vikarierande kock till Måltidsservice, Berggårdens kök

Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-14

Ansök nu

Vikarierande kock till Måltidsservice, Berggårdens kök

Finspång är den attraktiva kommunen i en spännande region där vi skapar utveckling och livskvalitet genom samverkan, öppenhet och nytänkande.Finspångs kommun har idag drygt 22 000 invånare. Kommunen präglas av tillväxt, utveckling och befolkningsökning sedan 2009 – vilket ställer krav på såväl investeringar i infrastruktur, bostäder och fastigheter som på en utvecklingsorienterad organisation. Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts- och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.Genom Vision 30/35 siktar vi på att bli 30 000 invånare år 2035. I arbetet med detta är skolor och utbildning utpekade som centrala framgångsfaktorer. Finspångs kommun arbetar aktivt för att de globala målen för hållbar utveckling, Agenda 2030, ska prägla kommunens styrning och ledning.Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Finspångs kommun har cirka 1 800 anställda. Vi blev utsedda till Årets Employer Branding-kommun 2018 och var nominerade till Årets kulturkommun 2018.Beskrivning
Måltidsservice ingår i sektor samhällsbyggnad och är indelad i 11 tillagningskök och 12 mottagningskök inom förskola, skola, SÄBO och mat till hemmaboende med matdistribution.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i ett arbetslag med arbetsledare. 
Du ska självständigt kunna utföra alla arbetsuppgifter i ett tillagningskök, sköta dokumentation och vid behov göra beställningar.
Det kan förekomma arbete i andra kök inom Måltidsservice vilket kan innebära ensamarbete.

Tjänsten är 100 % med helgtjänstgöring.Kvalifikationer
Du har kockutbildning eller utbildning som arbetsgivaren bedömer är likvärdig.
Dina personliga egenskaper, såsom service- och samarbetsförmåga, värderas högt.

Du har datavana.

Du har körkort och tillgång till bil.Villkor
Enligt kollektivavtal.Finspångs kommun strävar efter att erbjuda heltidsanställningar. Det innebär att arbetet kan komma att utföras på flera enheter i kommunen.

Övrig information

Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner, rabatter och andra erbjudanden av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Logga
Vikarierande kock till Måltidsservice, Berggårdens kök

Finspångs kommun