netjobs.com

About AkzoNobel

AkzoNobel har en passion för färg. Vi är experter i det stolta hantverket att utveckla och tillverka färg och vi har satt standarden för färg och kulörer sedan 1792. Vår förstklassiga portfölj av varumärken - inklusive Nordsjö, International, Sikkens och Interpon - är betrodd av kunder runt om i världen. Vi har huvudkontor i Nederländerna och är verksamma i över 80 länder. Våra 35 000 talangfulla medarbetare brinner för att leverera de högpresterande produkter och tjänster våra kunder förväntar sig. För mer information, vänligen besök www.akzonobel.com.

Responsibility

I Sege utanför Malmö finns en av Nordens största anläggningar för utveckling, tillverkning och försäljning av färg, lack, och spackel. 2018 tillverkades drygt 53 miljoner liter vid anläggningen och vi är 600 medarbetare som dagligen gör allt för att tillgodose våra kunders behov av högkvalitativa produkter och tjänster. Verksamheten drivs av två olika bolag – Akzo Nobel Industrial Coatings, som arbetar med färg-, lack- och betssystem för den produktmålande trä- och metallindustrin och Akzo Nobel Decorative Coatings vars produkter bl. a. säljs under de ledande varumärkena Nordsjö, Sadolin, Hammerite och Cuprinol till konsumenter och yrkesmålare.

Logistikfunktionen i Malmö utvecklas och vi söker nu en ny Warehouse Manager för färdigvarulager. Vi befinner oss i en spännande fas med att sätta nya strukturer, accelerera förändrings- och förbättringsarbete för att stärka vår prestation och bidrag till AkzoNobels övergripande mål.
 
Vad kommer du att arbeta med?
I rollen som Warehouse Manager kommer du ansvara för färdigvarulager och ha såväl process- som personalansvar för verksamheten med ett direktrapporterande team fördelat på både tjänstemän och kollektiv personal. Du kommer leda utvecklingen av lagrets ständiga säkerhetsförbättringar och effektivitet. Dina huvuduppgifter är följande:
- Ansvarig för HSE relaterade frågor inom lagren
- Försäkra att lagerkostnaderna inom Cost/L uppnås enligt givna mål och budget

- Personal- och resursplanering
- Leda, utveckla och optimera lagren, service samt effektivitet
- Intern och extern lagerhantering
- Samarbeta och etablera kontakter tillsammans med stakeholders för att löpande utveckla och optimera lagret
- Lönesamtal och utvecklingsdialog med direktrapporterande personal

 Du kommer rapportera till Logistikchefen och vara placerad på siten i Malmö.

Job requirements/Candidate profile

Vi söker en ledare med ett starkt personligt driv och kommitment till att möte de utmaningar som kan uppstå på ett lager. Du är en ”people person” som har en fallenhet för att kommunicera på ett tydligt och pedagogiskt sätt, du har en passion i att utveckla och motivera andra. Du är van vid att skapa nätverk inom organisationen och hinder som uppkommer på vägen löser du med lätthet. Du är en ”doer” och trivs i en snabbrörlig lagermiljö.
 
Du har flera års efarenhet av liknande arbete på ett lager med personalansvar eller liknande samt innehar Logistik/Supply Chain-utbildning alternativt motsvarande erfarenhet då det krävs att du har förståelse för hur ett lager drivs och hanteras.
 

Vad erbjuder AkzoNobel?


Hos oss på AkzoNobel möts du av en varm och välkomnande atmosfär, där vi tillsammans arbetar för att ständigt nå målet att vara världsledande inom färg- och ytbehandlingar. Med fokus på mångfald och innovation arbetar vi aktivt med våra medarbetare för att du ska trivas och utvecklas kontinuerligt. Detta ligger även till grund för att vi är utnämnda till ett av Sveriges Karriärföretag 2019. Vi erbjuder dig en internationell arbetsmiljö där du får ta dig an givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med kompetenta och likasinnade kollegor som delar din inställning och entusiasm. Välkommen till oss!
 

 
Vill du vara med på vår resa? Ansök redan idag med ditt CV och personliga brev om varför du är rätt person för denna tjänst! På grund av sommarsemestrar kommer vi påbörja urvalet i v. 33. Vi tar inte emot ansökningar via email.
 
För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Andreas Persson, Logistics Manager, andreas.persson3@akzonobel.com
 
För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Christina Borin, Talent Acquisition Partner, christina.borin@akzonobel.com eller talentresourcing.se@akzonobel.com  

För fackliga frågor vänligen kontakta Unionen, Jörgen Dahlgren +46 708 35 52 49 / Akademiker, Johan Vihlborg +46708 83 56 37 / IF Metall, Philip Maughan +46 708 35 61 60