Sotenäs kommun, Samhällsbyggnadsförvaltningen

I Sotenäs kommun strävar vi efter en mångfald bland anställda och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet.  Här genomsyras vårt arbete av våra gemensamma ledord: Öppenhet, Delaktighet och Helhetssyn. Kommunen erbjuder alla tillsvidareanställda möjlighet till heltid. 

Beskrivning

Brinner du för matlagning? Då ska du söka till oss!

På Måltidsenheten i Sotenäs kommun finns alla offentliga kök samlade. Det finns sex tillagningskök - fyra inom skola/förskola och två inom äldreomsorgen. Vi har även tre mottagningskök. Vi är en enhet med cirka 30 medarbetare som brinner för våra arbetsuppgifter och som trivs med att laga mat och alla andra arbetsuppgifter som hör till. Som kock hos oss har du varierande och utvecklande arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter

Hos oss arbetar du i storkök med kökets alla förekommande arbetsuppgifter såsom matlagning, grönsaksberedning, servering, mottagning av varor, diskning och städning. Inom äldreomsorgen lagar vi både frukost, lunch och middag. Inom skola och förskola lagar vi frukost, lunch och mellanmål. Arbetstiderna är dagtid men även helgarbete kan förkomma. För tillfället behöver vi en kock på Solhagens förskola och en kock som täcker upp i alla våra kök vid behov. Hos oss får du introduktion innan placering så att du känner dig trygg på ditt arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har kockutbildning och gärna erfarenhet av att ha arbetat i storhushåll. Du ska kunna svenska i tal och skrift för att kunna följa instruktioner och dokumentera.

Vi söker dig som är en flexibel, uppmärksam och lättlärd person. Du har en positiv inställning till arbetet men även i mötet med kollegor, gäster och kunder. Vi ser det som självklart att du har en hög serviceförmåga och vill göra det bästa för våra gäster varje dag. Då du även kommer ingå i större arbetsgrupper krävs god samarbetsförmåga. Du ska kunna följa instruktioner och jobba strukturerat. Du ska kunna arbeta i högt tempo och då arbetet är fysiskt tungt är det viktigt att du har god hälsa. Goda hygienkunskaper är en förutsättning för arbetet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Du är även bra på att kommunicera och samverka, då vi ser personalens delaktighet som en viktig del av arbetet. Det är viktigt att du delar vår värdegrund och arbetar efter ledorden: öppenhet, delaktighet och helhetssyn. 

Vi vill att du ska få en god start hos oss. Därför får du introduktion både på din enhet och i Sotenäs kommun. Du erbjuds även möjlighet till löpande kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och möjlighet till löneväxling. Läs mer om dina förmåner på https://www.sotenas.se/naringslivarbete/jobbahososs/

 

Villkor 

Två tillsvidareanställningar med tillträde från och med 1 september 2022.

Urval och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 1 september 2022 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön, individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Sotenäs
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/82
Kontakt
  • Hanna Brodén, 0523-664618
Facklig företrädare
  • Kommunals expedition, 0523-31112
Publicerat 2022-06-08
Sista ansökningsdag 2022-06-30

Tillbaka till lediga jobb