netjobs.com

 

  Änglagårdsskolan

Mål

Änglagårdsskolan ska erbjuda optimala förutsättningar att kombinera skola och fotboll baserade på beprövad erfarenhet och aktuell forskning. Trygghet, god hälsa och sunda värderingar är grunden till såväl personlig som kunskapsmässig utveckling.

Vision

Änglagårdsskolan ska vara Nordens bästa grundskola med integrerad fotbollsutbildning för årskurs 4–9 och det bästa valet för dig som har fokus på kunskap-idrott-hälsa.

lagrell3_ret

Änglagårdsskolans helhetssyn gällande skola-idrott och intima samarbete med föreningslivet är en framgångsfaktor för att bidra till ungdomarnas personliga, kunskapsmässiga och idrottsliga utveckling

Lars Åke Lagrell – F.d ordförande Svenska Fotbollsförbundet

Änglagårdskonceptet, för dig som vill kombinera skola och fotboll

Änglagårdskonceptet, för dig som vill kombinera skola och fotboll!

Änglagårdsskolan är en fotbollsskola som finns i Prioritet/Serneke Arena i östra Göteborg. Vi fokuserar på att skapa bästa möjliga förutsättningar att kombinera skola och fotboll utifrån aktuell forskning och beprövad erfarenhet. På Änglagårdsskolan har du varje vecka tre fotbollsträningar på schemat och ett idrottspass.

Vårt fokus är att värna om elevernas hälsa samt skapa sunda värderingar så att eleverna lyckas med både sin skola och fotboll utifrån sina individuella förutsättningar. Våra kärnvärden och ett dagligt verktyg i detta är våra värdegrundsord: kamratskap, kul, kämpa och kunskap

Bransch

Grundskoleutbildning

Anställda

46

Huvudkontor

Göteborg

Webbplats
Änglagårdsskolan
Sociala medier

Vad säger våra medarbetare?

Cecilia Andersson

Rektor

Martin Blixt

Bitr. Rektor

Monica Widfeldt

Skoladministratör

Började på Änglagårdsskolan som språklärare 2008. Inspirerad av att arbeta i en miljö där man får ta del av och kan påverka ungdomars utveckling. Allätare av sport, har en bakgrund som elithandbollsspelare.

Att få vara med och utveckla vår verksamhet med fokus på kunskap och fotboll känns oerhört inspirerande.

Tycker att det är givande och roligt att arbeta på Änglagårdsskolan med ungdomar och idrott.
Älskar träning i olika former och äventyrsresor.

Änglagårdsskolan i sociala medier

Missa inga jobb från Änglagårdsskolan

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor