netjobs.com

 

  ASTM AB

ASTM AB (Andersson&Sjöblom Technical Management AB) tillhör, tillsammans med ASTM doo Beograd och ASTM doo Banja Luka, koncernen ASTM Group AB.

ASTM AB är ett flexibelt konsultbolag med inriktning att vara tekniskt stöd åt investerare och entreprenörer inom bygg- och anläggningssektorn. Våra tekniska konsulter arbetar mestadels mot stora investerare inom infrastruktur såsom Trafikverket, Vattenfall och Svenska kraftnät där vi erbjuder stöd och ledning av alla dess slag i byggprocessen. Exempel på arbetsuppgifter våra anställda har är:

Byggledare
Platschef
Projektledare
Projektledarstöd
Kontrollansvarig (KA), tidigare kvalitetsansvarig
BAS-U / BAS-P
Entreprenadingenjör
Byggingenjör

Att arbeta med oss på ASTM AB innebär att du har erfarenhet av att arbeta självständigt på olika bygg- och arbetsplatser och arbetar här med stor självständighet och ledarskapsförmåga. Du ska vara flexibel och kunna pendla dagligen eller veckovis till ditt projekt. Majoriteten av våra projekt finns i Storstockholm men vissa projekt återfinns i nedre och mellersta delarna av Norrland. För att kunna garantera er trygghet och bekvämlighet vid färd till dessa olika projekt erbjuds varje konsult en välutrustad tjänstebil av senaste modell (med stor valmöjlighet av utförande) från Volvo.

Medan du på de flesta projekt arbetar självständigt från ASTMs sida så har vi inom bolaget en god sammanhållning där de anställda regelbundet stöttar varandra och diskuterar olika projekt och eventuella problem/frågeställningar.

För mer information om ASTM, våra projekt och övrigt, ta del av vår webbplats:
www.astm.se

Bransch

Teknisk konsultverksamhet inom bygg-och anläggningsteknik

Anställda

19

Huvudkontor

Västerås

Missa inga jobb från ASTM AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor