netjobs.com

Följ arbetsgivare

Missa inga jobb från: ATTENTEC AB

Fyll i din e-postadress nedan!

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor
Populär Arbetsgivare

  ATTENTEC AB

Attentec – den bästa arbetsplatsen för engagerade människor

UTVECKLANDE UPPDRAG OCH KUNNIGA KOLLEGOR

Attentec är ett agilt konsultföretag specialiserat på mjukvaruutveckling. Vi jobbar både in-house och ute hos våra kunder med att utveckla system och lösningar. Vi vill samla de tekniskt bästa och mest engagerade utvecklarna. Vi arbetar alltid med kunden i fokus och vårt mål är att göra våra kunders produkter och tjänster världsledande med modern teknik. Hos oss på Attentec blir du en del av en grupp kompetenta och begåvade ingenjörer som brinner för systemutveckling och programmering. Här får du utvecklande uppdrag och kunniga kollegor. De flesta av oss har civilingenjörsexamen eller motsvarande med inriktning mot datateknik, datavetenskap, informationsteknik eller liknande. Några har även teknisk doktorsexamen.

För att se till att vi håller oss i framkant använder vi upp till 10% av vår arbetstid till kompetensutveckling. I kombination med utvecklande och utmanande uppdrag innebär det att du får rejäl personlig utveckling hos oss. Många av uppdragen finns inom något av våra tre expertområden internet of things, strömmande media och modern mjukvaruutveckling, och vår gemensamma kompetensutveckling har fokus på just dessa intressanta och aktuella områden

Vi jobbar med moderna ramverk och kodar självklart i C#, Java, C, C++ och Javascript men också i Scala, Python, D, Rust, Clojure och Haskel. Parprogrammering, testdriven utveckling och andra agila arbetsätt är vår vardag.

Kontakta gärna Ida Evertsson på ida.evertsson@attentec.se eller 070-558 98 19 för att få mer information om hur det är att arbeta på Attentec. Det är också till Ida du skickar din ansökan. Du kan även läsa mer på Att jobba på Attentec.

För att få mer information om intressanta och roliga saker på Attentec kan du följa oss på Facebook och LinkedIn.

ENGAGEMANG OCH RESULTAT

Bransch

IT

Anställda

40

Huvudkontor

Linköping

Webbplats
ATTENTEC AB

Aktuella jobb från ATTENTEC AB

Erfaren utvecklare med ledarambitioner

Stockholm - 34 dagar kvar

Läs mer

Junior utvecklare

Stockholm - 34 dagar kvar

Läs mer

Utvecklare med några års erfarenhet

Linköping - 34 dagar kvar

Läs mer

Missa inga jobb från ATTENTEC AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor