netjobs.com

 

  ATTENTEC AB

Attentec – den bästa arbetsplatsen för engagerade människor

UTVECKLANDE UPPDRAG OCH KUNNIGA KOLLEGOR

Attentec är ett agilt konsultföretag specialiserat på mjukvaruutveckling. Vi jobbar både in-house och ute hos våra kunder med att utveckla system och lösningar. Vi vill samla de tekniskt bästa och mest engagerade utvecklarna. Vi arbetar alltid med kunden i fokus och vårt mål är att göra våra kunders produkter och tjänster världsledande med modern teknik. Hos oss på Attentec blir du en del av en grupp kompetenta och begåvade ingenjörer som brinner för systemutveckling och programmering. Här får du utvecklande uppdrag och kunniga kollegor. De flesta av oss har civilingenjörsexamen eller motsvarande med inriktning mot datateknik, datavetenskap, informationsteknik eller liknande. Några har även teknisk doktorsexamen.

För att se till att vi håller oss i framkant använder vi upp till 10% av vår arbetstid till kompetensutveckling. I kombination med utvecklande och utmanande uppdrag innebär det att du får rejäl personlig utveckling hos oss. Många av uppdragen finns inom något av våra tre expertområden internet of things, strömmande media och modern mjukvaruutveckling, och vår gemensamma kompetensutveckling har fokus på just dessa intressanta och aktuella områden

Vi jobbar med moderna ramverk och kodar självklart i C#, Java, C, C++ och Javascript men också i Scala, Python, D, Rust, Clojure och Haskel. Parprogrammering, testdriven utveckling och andra agila arbetsätt är vår vardag.

Kontakta gärna Ida Evertsson på ida.evertsson@attentec.se eller 070-558 98 19 för att få mer information om hur det är att arbeta på Attentec. Det är också till Ida du skickar din ansökan. Du kan även läsa mer på Att jobba på Attentec.

För att få mer information om intressanta och roliga saker på Attentec kan du följa oss på Facebook och LinkedIn.

ENGAGEMANG OCH RESULTAT

Bransch

IT

Anställda

40

Huvudkontor

Linköping

Webbplats
ATTENTEC AB

Aktuella jobb från ATTENTEC AB

Erfaren utvecklare med ledarambitioner

Stockholm - 14 dagar kvar

Läs mer

Junior utvecklare

Linköping - 14 dagar kvar

Läs mer

Erfaren utvecklare med ledarambitioner

Linköping - 14 dagar kvar

Läs mer

Erfaren utvecklare

Stockholm - 14 dagar kvar

Läs mer

Erfaren utvecklare

Linköping - 14 dagar kvar

Läs mer

Vad säger våra medarbetare?

Andrea Chen

Jonathan Andersson

Martin Andersson

Vad fick dig att söka jobb hos oss?

Jag letade jobb i ungefär ett halvår efter att jag tog examen, men utan att hitta något som kändes rätt. Till slut fick jag höra talas om Attentec via en tidigare klasskamrat. Redan på första intervjun fick jag ett väldigt positivt intryck av Attentec; det var framför allt företagets värderingar och avslappnade atmosfär som lockade mig, men även förmåner som kompetensutveckling, flextid, friskvård, och en rimlig ingångslön.

Varför har du valt att stanna hos oss?

Under den tid jag har jobbat här har jag verkligen kommit att uppskatta Attentecs härliga företagskultur och extremt goda sammanhållning. Det finns ett tydligt fokus på personlig utveckling och ökad kunskap, något som framgår dels av den arbetstid vi lägger på kompetensutveckling och programmeringskonferenser, men också på den allmänna stämningen: alla på kontoret gillar att dela med sig av sina kunskaper och bolla idéer med varandra. Det är också fantastiskt skönt att jobba på en arbetsplats där alla är välkomna, oavsett kön, läggning, ålder, eller annat, och där vi faktiskt kan umgås på fritiden och ha kul tillsammans utanför jobbet. Och slutligen är det naturligtvis riktigt roligt att arbeta som konsult - det innebär högt tempo och nya utmaningar varje dag, och det är både motiverande och utvecklande för mig.

Skulle du rekommendera oss till en vän eller tidigare kollega? Om Ja, varför?

Jag skulle absolut rekommendera Attentec till mina vänner, och det har jag faktiskt ofta gjort. Få arbetsplatser erbjuder en sån här fantastisk kombination av roliga arbetsuppgifter, schyssta förmåner, möjlighet till personligt växande, och genuint vänskaplig stämning!

Vad fick dig att söka jobb hos oss?

Jag gjorde mitt exjobb på Attentec och trivdes bra vilket gjorde att jag tackade ja när jag fick erbjudandet om att få anställning efter mitt exjobb.

En av de viktigaste faktorerna när jag sökte jobb var just att kunna få fortsätta att utvecklas även efter studierna och då var Attentec det av företagen jag tittade på som hade mest fokus på kompetensutveckling med möjligheten att få lägga 10% av arbetstiden på det.

Varför har du valt att stanna hos oss?

Trevliga kollegor. Möjligheten att utvecklas genom kompetensutveckling. Att det är ett litet företag där man känner samhörighet och att man gör nytta. Många trevliga aktiviteter efter jobbet.

Skulle du rekommendera oss till en vän eller tidigare kollega? Om Ja, varför?

Ja, eftersom jag trivs bra här så skulle jag rekommendera Attentec.

Vad fick dig att söka jobb hos oss?

Det verkade vara en arbetsplats med en platt organisation där man blev sedd och fick stora möjligheter att påverka sin situation.

Varför har du valt att stanna hos oss?

Jag känner mig uppskattad. Det satsas även på medarbetarna vilket märks under interna konferenser och goda möjligheter till kompetensutveckling. Man uppmuntras verkligen att fördjupa sig, lära sig mer och ta initiativ till nya saker.

Skulle du rekommendera oss till en vän eller tidigare kollega? Om Ja, varför?

Ja, definitivt! Mycket på grund av möjligheten att kompetensutveckla och den härliga stämningen.

Missa inga jobb från ATTENTEC AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor