netjobs.com

Följ arbetsgivare

Missa inga jobb från: Axis Communications AB

Fyll i din e-postadress nedan!

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor
Populär Arbetsgivare

  Axis Communications AB

Axis Communications – global marknadsledare inom nätverksvideo

När Axis rekryterar letar vi efter branschens bästa hjärnor. Vi står inför en global utmaning, och behöver fler briljanta, kreativa och lustfyllda kollegor som hjälper oss bygga vidare på vår framgång – och göra ett redan globalt och världsledande företag bättre, roligare och ännu mer framgångsrikt.

Axis har kontor i alla världsdelar, och anställer personal som vill ha världen som arbetsområde. Med personalen i fokus arbetar vi hårt för att vara ett företag som låter dig lyckas, tillåter dig att bli bäst och tycker att du ska ha roligt under tiden.

På våra jobbsidor hittar du dels aktuella tjänster på våra olika marknader, dels beskrivningar av tjänster, roller och kunskap vi behöver mer av. Du kan också läsa mer om hur det är att arbeta på Axis, sett ur några olika anställdas synvinklar.

Har du drömt om att arbeta i en internationell miljö? Vill du arbeta i teknikutvecklingens framkant? Vill du veta hur det känns att vara världsledande?

Välkommen till Axis!

Axis – en bra arbetsplats


Att bli en Axian - ger dig möjlighet till personlig framgång. För det första får du jobba med en mängd spännande och prisbelönta produkter tillika nya och innovativa lösningar som påverkar människors sätt att kommunicera via trådbundet och trådlöst nätverk. För det andra får du jobba i ett företag med en sund företagskultur och en unik arbetsmiljö som tillåter och förespråkar självständigt tänkande. Axis erbjuder alla anställda ett förmånspaket där vi försöker ta hänsyn till medarbetarens livsstil, privata behov och karriärönskemål. 

Vill du bli en av oss?

Vad tycker de anställda?

Karriärmöjligheter på Axis

Är du intresserad utav en praktikplats hos oss? Klicka här!

Bransch

Ej angivet

Anställda

Ej angivet

Huvudkontor

Ej angivet

Missa inga jobb från Axis Communications AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor