netjobs.com

 

  C More Entertainment AB


Att jobba på C More
C More är den snabbast växande tjänsten på mediebranschens snabbast växande marknad. Framgångsfaktorer på den resan har varit och fortsätter att vara att vi sätter alltid användaren i centrum. Tillsammans med våra kollegor på TV4 jobbar vi mot att fler ska få uppleva vårt innehåll med sporträttigheter som SHL, Allsvenskan, PGA-touren och spännande draman såsom Jägarna, Beck och Gåsmamman. Även den bästa från TV4 ingår i vår tjänst, utan reklamavbrott!

Du som arbetar hos oss blir en del av den digitalisering som hela mediebranschen befinner sig i. En hög förändringstakt där vi utmanar konventionellt tänkande med vår kreativitet och förmåga att snabbt genomföra idéer fyller vår vardag. Målet är att som ett lag skapa Sveriges bästa upplevelser av rörlig bild.

Att jobba hos oss innebär stora utmaningar, högt tempo och många skratt, där alla medarbetare och avdelningar har en viktig roll. Just nu är vi mitt uppe i en digital transformation, och stort fokus läggs på att leda den tekniska utvecklingen på marknaden.

Vi är i stark tillväxt 
Det är lika roligt och spännande som utmanande att få verka på en tillväxtmarknad och i ett bolag i ständig utveckling. Vi har siktet inställt på vår vision för 2020, att vara Sveriges bästa streamingtjänst!

Vi är en del i något stort
Vi är en del i den större helheten Bonnier Broadcasting som i sin tur är en del av Bonnier. Det innebär att våra medarbetare har alla möjligheter att utvecklas, inom C More och inom Bonnierkoncernen.

Satsning på streaming
Var med på tillväxtresan för två av den svenska marknadens mest älskade streamingtjänster – C More och TV4 Play

C More är den snabbast växande tjänsten på mediebranschens snabbast växande marknad. Framgångsfaktorer på den resan är att vi alltid sätter användaren i centrum och att vi ständigt utmanar oss själva och varandra till att bli bättre. Tillsammans jobbar vi mot att fler ska få uppleva vår tjänst och vårt innehåll med sporträttigheter som SHL, HockeyAllsvenskan, Allsvenskan, och Superettan och med premiumdrama som Saknad, Gåsmamman och Farang. Från och med februari 2017 ingår även det bästa i innehållet från TV4 i vår tjänst, reklamfritt! C More ingår tillsammans med TV4 och Nyhetsbolaget i affärsområdet Bonnier Broadcasting.

Bransch

Media

Anställda

50

Huvudkontor

Stockholm

Sociala medier

Lediga jobb från C More Entertainment AB

Fältsäljare - Karlskrona

Karlskrona - 23 dagar kvar

Läs mer

Teamchef - Växjö

Växjö - 23 dagar kvar

Läs mer

Teamchef - Karlstad

Karlstad - 23 dagar kvar

Läs mer

Teamchef - Luleå

Luleå - 23 dagar kvar

Läs mer

Teamchef - Stockholm

Stockholm - 23 dagar kvar

Läs mer

Vad säger våra medarbetare?

STEFAN

Partner Sales Manager, Sport

JENNY

Growth Lead

FARID

Head of Content Planning & Editorial

"Med duktiga och resultatdrivna kollegor är det roligt att komma till jobbet, varje dag!"

"På C More känner jag att jag alltid kan säga vad jag tycker och att bra input alltid uppskattas."

"Jag är förtjust i den cocktail av frihet och förändring som finns på C More."

C More Entertainment AB i sociala medier

Missa inga jobb från C More Entertainment AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor