netjobs.com

 

  Climat80

ARBETA HOS OSS

Du som vill utveckla dig själv och bjuda på ditt engagemang dvs aktivt bidra till våra företags fortsatta utveckling och framgång får mycket tillbaka hos oss. Vi erbjuder dig goda möjligheter till ett självständigt, ansvarsfullt och utvecklande arbete. Branschens trevligaste arbetskamrater får du på köpet.

Climat80-Gruppen är en tryggt växande företagsgrupp med jordnära och engagerade medarbetare. Tillsammans strävar vi efter att bygga en kultur med högpresterande team och kundnytta som främsta mål. Inom Climat80-Gruppen är kundens upplevelse av vårt jobb det viktigaste. Samtidigt arbetar vi aktivt för alla ska trivas och må bra på jobbet. En strävan som involverar alla i vår organisation, oavsett om du tillbringar större delen av din arbetsdag på kontoret eller på fältet.

Våra ambitioner förutsätter både kunskap och engagemang, men också att du känner dig säker och trygg på din arbetsplats. Därför är din arbetsmiljö, hälsa och friskvård vardagsprioriterade områden för Climat80-Gruppen.

AFFÄRSIDÉ/VISION

Climat80-Gruppen ska erbjuda och leverera kunderna skräddarsydda, rationella och ekonomiska helhetslösningar inom ventilation, VS, kyla och fastighetsservice. Våra lösningar ska vara baserade på senaste teknik med låg miljöpåverkan. Vi ska arbeta långsiktigt med god kundvård och lyhördhet för kundens önskemål och behov. 

MILJÖ & KVALITET

Climat80-Gruppens samtliga bolag strävar alltid efter att i alla kundlösningar uppnå högsta energieffektivitet, vilket innebär reducerad energianvändning. Vi hjälper därmed till att minska miljöpåverkan och minskar driftskostnaderna för installerade lösningar.

Vi tar samtidigt ett stort ansvar för den egna verksamheten genom att aktivt höja vår egen miljömedvetenhet i vardagen, i våra uppdrag och vid val av leverantörer. Det är vårt aktiva bidrag till en mer hållbar utveckling.

KVALITETSPIONJÄRER

Climat80-Gruppen har en lång tradition av kvalitetsarbete. Climat80 var en av pionjärerna inom branschen som blev kvalitetscertifierade enligt ISO 9002. Climat80 certifierades redan 1998 medan Klimatkyl och Stjernfeldts VVS certifierades 2009. Vi kan och ska alltid bli bättre.

Vi för en kontinuerlig kvalitetsdialog med kunder och leverantörer. Parallellt bedriver vi internt ett aktivt utvecklingsarbete av både teknik och kompetens. Det är vår övertygelse att det är en förutsättning för att kunna leverera produkter och tjänster som motsvarar både våra kunders och samhällets krav, idag och imorgon.

Bransch

El-VVS & Bygginstallationer

Anställda

-

Huvudkontor

Malmö

Sociala medier

Aktuella jobb från Climat80

CLIMAT80 SÖKER OVK-BESIKTNINGSMAN TILL VÅRT KONTOR I MALMÖ.

Malmö - 4 dagar kvar

Läs mer

SERVICETEKNIKER INOM VENTILATION, CLIMAT80

Malmö - 21 dagar kvar

Läs mer

CLIMAT80 SÖKER SERVICETEKNIKER I HELSINGBORG OCH ÄNGELHOLM

Ängelholm - 4 dagar kvar

Läs mer

CLIMAT80 ENTREPRENAD SÖKER VS MONTÖRER

Malmö - 4 dagar kvar

Läs mer

KLIMATKYL SÖKER KYLTEKNIKER

Malmö - 4 dagar kvar

Läs mer

CLIMAT80 ENTREPRENAD AB SÖKER VS-KALKYLATOR MED PLACERING I MALMÖ

Malmö - 4 dagar kvar

Läs mer

LUNDS VÄRME & SANITET SÖKER RÖRLÄGGARE TILL LUND

Lund - 4 dagar kvar

Läs mer

ELFAST SÖKER INSTALLATIONS OCH SERVICE ELEKTRIKER I MALMÖ

Malmö - 4 dagar kvar

Läs mer

Climat80 söker projektledare i Helsingborg

Helsingborg - 4 dagar kvar

Läs mer

Climat80 i sociala medier

Missa inga jobb från Climat80

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor