netjobs.com

Följ arbetsgivare

Missa inga jobb från: Evolution

Fyll i din e-postadress nedan!

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor
Populär Arbetsgivare

  Evolution

Vilka är Evolution?

Det är inte så konstigt att du inte hört om Evolution annat än från kanske en branschkollega. Bolaget har strategiskt valt vara anonymt och aldrig haft någon aktiv marknadsföring.

En kort sammanfattning följer: För 15 år sedan bestämmer sig personerna bakom Evolution att processen för kapitalförvaltning kan förbättras. De säger upp sig sig från sina arbeten och börjar resan. Grundarna av Evolution har vardera över 20 års erfarenhet av utveckling av IT för kapitalförvaltning och deras verksamhet (Fintech) i Sverige och internationellt.

Erfarenhet, djup kunskap om verksamheten och moderna tjänster är kulturen inom Evolution. Ägarna har hela tiden fokuserat på långsiktighet, stabilitet för bolaget och snabbhet, föränderlighet för de digitala tjänsterna (Företaget har arbetat agilt sedan 2001). Evolution har haft en stabil utveckling, har UC:s högsta kreditbetyg nått DI:s gasellista.

Evolution är sedan 2013 ägt av Oslo Børs VPS Group och grundarna finns kvar i bolaget. Bolaget har sitt säte i Stockholm, verkar i Norden och har med lokal förankring för kunderna.

Bransch

IT

Anställda

ca 20

Huvudkontor

Ej angivet

Webbplats
Evolution

Missa inga jobb från Evolution

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor