netjobs.com

 

  Förenade Care AB

Våra medarbetare trivs och stannar länge

Som medarbetare i Förenade Care arbetar du i ett företag där man vet att medarbetarna är företagets viktigaste resurs. Konstant utveckling är en av kärnorna i vår företagskultur och kundernas behov står alltid i fokus.

Om trivseln på en arbetsplats går att mäta i hur länge medarbetare stannar, då är Förenade Care ett ovanligt trevligt företag att arbeta i. Här trivs vi med varandra, med ledningen och arbetsuppgifterna. Trivsel är nyckeln till att våra kunder och deras anhöriga uppskattar det vi gör för dem. Att kunna möta samma ansikten från dag till dag skapar en trygghet hos våra kunder, men också hos oss som jobbar här.

Du är med och utvecklar företaget

Hos oss möter du en öppen och tillåtande kultur. Med nya medarbetare välkomnas också nya idéer, det är så du bidrar till att utveckla företaget. Närhet till medarbetaren innebär även ett synligt och närvarande ledarskap, som skapar delaktighet, engagemang och vi-känsla. På detta sätt skapar vi insikt i vad Förenade Care står för, och vår roll i förhållande till uppdragsgivare, kunder, anhöriga och samhället. Hos oss är framgång en kombination av teamwork och självständigt arbete.  

I en sund kropp bor en sund själ

Att alla medarbetare mår bra, både i kroppen och själen, är bland den bästa investeringen en arbetsgivare kan göra. Stimulerande uppgifter, bra utbildning, eget ansvar och en egen utveckling är viktigt. Vi vill ju att du ska bli så bra som möjligt på det du gör hos oss. Det är bra för oss, bra för dig och bra för dem som tar emot din vård och omsorg.Kompetent personal

Hos Förenade Care är det viktigt att personalen har den kompetens och erfarenhet som behövs för att utföra sitt arbete på ett ansvarsfullt, kompetent och omtänksamt sätt. Vi satsar alltid på individuell vård, där integritet och värdighet bibehålls. Det är även betydande att personalen trivs på sitt arbete så att vi kan bevara en stabil personalgrupp, vilket uppskattas av våra kunder.

Eftersom det är viktigt för oss att hitta den mest lämpade kandidaten till ett jobb lägger vi stor vikt vid ett noggrant och professionellt rekryteringsarbete, där vi utvärderar såväl din kompetens som dina personliga egenskaper.

Bransch

Hälsa & Sjukvård

Anställda

2200+

Huvudkontor

Malmö

Webbplats
Förenade Care AB
Sociala medier

Lediga jobb från Förenade Care AB

Personliga assistenter sökes till härlig och humoristisk kvinna i Sundbyberg

13 dagar kvar

Läs mer

Timanställning Skanör/Falsterbo Vårdbiträde/Undersköterska

13 dagar kvar

Läs mer

Sommarvikarier till Almgårdens hemtjänstgrupp- Vårdbiträde/Undersköterska

Vellinge - 13 dagar kvar

Läs mer

SOMMAR VIKARIER INOM LOKALVÅRDARE sökes till hemstäd - Almgårdens hemtjänst

Vellinge - 13 dagar kvar

Läs mer

Sjuksköterska till Förenade Care, Skåne

13 dagar kvar

Läs mer

Vi söker sjuksköterska/distriktssköterska till ASiH Lidingöteamet

Lidingö - 13 dagar kvar

Läs mer

Sommarvikarierande undersköterskor och vårdbiträden till Åshagas- och Bokhöjdens särskilda boenden i Hjärnarp

Ängelholm - 13 dagar kvar

Läs mer

Resurssjuksköterska till Förenade Care, Sydvästra Skåne

13 dagar kvar

Läs mer

Sjuksköterska 50% till Berzelius äldreboende

Göteborg - 13 dagar kvar

Läs mer

Förenade Care AB i sociala medier

Missa inga jobb från Förenade Care AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor