netjobs.com

 

  Frösunda

Omsorg för högsta livskvalitet. Oavsett.

Frösunda startade med idén att alla kan vara delaktiga i samhället om de får rätt möjligheter. Över 20 års erfarenhet visar att vi hade rätt.

Idag är vi 8 000 medarbetare över hela Sverige som ger omsorg, vård, stöd och service till människor med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi driver också skolor och växer även inom äldreomsorgen. Det gör oss till en av de största privata aktörerna i Sverige.

Hos oss kommer kunden först i alla lägen. Vårt uppdrag är att erbjuda en omsorg för högsta livskvalitet och att alltid möta våra kunder med respekt, engagemang och nyfikenhet, oavsett.

Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda har funnits sedan 1994.

Kunden först i alla lägen. Oavsett.

Uppdraget är att med respekt, engagemang och nyfikenhet skapa framtidens omsorg. Vi vill vara en förebild för hur omsorg drivs ansvarsfullt och med hög kvalitet och söker fler medarbetare och ledare. Kan det finnas ett viktigare arbete?

Frösunda startade med idén att alla kan vara delaktiga i samhället om de får rätt möjligheter. Över 20 års erfarenhet visar att vi hade rätt. Idag är vi över 8 000 medarbetare över hela Sverige som ger omsorg, vård, stöd och service till människor med funktionsnedsättning eller social problematik. 
Vi driver också skolor och växer även inom äldreomsorgen. Det gör oss till en av de största privata aktörerna i Sverige. Vi drivs av starkt humanistiska värderingar och vårt mål är att erbjuda våra kunder högsta möjliga livskvalitet.

Vi får förtroende för att vi tar ansvar

Vi har alltid kunden i fokus i det vi gör. Det innebär att vi alltid tänker på hur våra beslut och handlingar påverkar kunden och där kommer du att kunna bidra till Frösundas utveckling och resultat. För att ge våra kunder den bästa omsorgen är vi måna om att vårt bemötande och beteende i alla situationer präglas av våra värderingar

  • Respekt - Genom ett värdigt och individuellt bemötande skapar vi trygghet och glädje.
  • Engagemang - Vi bryr oss om människor och känner stolthet över vad vi åstadkommer.
  • Nyfikenhet - Vi söker aktivt nya kunskaper som gör skillnad för våra kunder.

Vi lägger stor vikt vid att våra medarbetare trivs, har rätt kompetens och vet vad uppdraget innebär, att de utvecklas och känner stort engagemang i att omsätta våra värderingar till handling i varje enskilt möte med kund.

Med fokus på möjligheterna

I Frösunda kan arbetsuppgifterna se olika ut beroende på i vilken roll man arbetar. Men det som förenar oss är vårt genuina intresse för människor. Att bidra till att ge en annan människa ett bättre liv. Vill du vara med att skapa möjligheter för våra kunder? Skicka in din ansökan redan idag!

Bransch

Hälsa & Sjukvård

Anställda

5500+

Huvudkontor

Stockholm

Webbplats
Frösunda
Sociala medier

Aktuella jobb från Frösunda

Kille på 11 år söker aktiv assistent

Ulricehamn - 20 dagar kvar

Läs mer

Trygg assistent sökes till en 15-årig kille i Norrköping. 100% tjänstgöring

Norrköping - 20 dagar kvar

Läs mer

Kille på 11 år söker aktiv assistent i Ulricehamn

Borås - 5 dagar kvar

Läs mer

Timanställning Personlig Assistent i Kalmar

1 dagar kvar

Läs mer

Erfaren personlig assistent sökes till stockholm city

1 dagar kvar

Läs mer

Personlig assistent sökes till Nossebro!

Essunga - 20 dagar kvar

Läs mer

Personlig assistent sökes till glad & aktiv 9-årig pojke boendes i Helsingb

Helsingborg - 84 dagar kvar

Läs mer

Lugn personlig assistent sökes till Horred

Varberg - 2 dagar kvar

Läs mer

Personlig assistent sökes till ung man i Sölvesborg

Sölvesborg - 2 dagar kvar

Läs mer

Frösunda i sociala medier

Missa inga jobb från Frösunda

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor