netjobs.com

Följ arbetsgivare

Missa inga jobb från: Klövern AB

Fyll i din e-postadress nedan!

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor
Populär Arbetsgivare

  Klövern AB

Klövern är ett av de större börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige, som med närhet och engagemang erbjuder kunden effektiva lokaler i valda tillväxtregioner. Vår vision är att skapa miljöer för framtidens företagande.

Det kräver ett aktivt byggande av stadsdelar, områden och olika näringslivskluster. Klövern är miljödiplomerat och fastighetsvärdet uppgick till 35 miljarder kronor vid utgången av 2015. Huvudkontoret är beläget i Stockholm, servicekontoret med bla ekonomi- och hyresfunktion ligger i Nyköping och vi har affärsenheter på 17 prioriterade orter runt om i landet

Fastigheterna förvaltas av egen personal. I varje prioriterad stad finns en affärsenhet som sköter driften av fastigheterna och har den kontinuerliga kontakten med hyresgästerna. Det är en fördel att vara lokalt förankrad, känna kundens vardag och kunna mötas personligen. För oss är det naturligt att leva under mottot att ”var dag underlätta kundens vardag”.

Medarbetare
Medarbetarna är en av Klöverns viktigaste tillgångar. Det är genom medarbetarnas engagemang, utveckling och kompetens som vi skapar den kultur där vi och våra kunder trivs.

Som arbetsgivare tar vi ansvar där vi eftersträvar ett gott arbetsklimat och en trygg arbetsmiljö som är bästa möjliga för alla medarbetare. Vi erbjuder varje medarbetare ett utvecklande och ansvarsfullt arbete där också balansen mellan arbete och privatliv är viktig. Jämställdhet och mångfald är en självklarhet för oss och vi stödjer och följer principerna i FNs Global Compact.

Bransch

Uthyrning & Förvaltning av Fastigheter

Anställda

202

Huvudkontor

Stockholm

Webbplats
Klövern AB
Sociala medier

Klövern AB i sociala medier

Missa inga jobb från Klövern AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor