netjobs.com

Följ arbetsgivare

Få spännande jobberbjudanden från: Leadership Management Sweden AB

Fyll i din e-postadress nedan!

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor
Populär Arbetsgivare

  Leadership Management Sweden AB

Leadership Management International Inc. är ett amerikanskt företag grundat 1965 med verksamhet i 80 länder. LMI har under de senaste åren expanderat och satsar även på en expandering i Europa.

LMI baserar sin framgång på duktiga ledarutvecklare som arbetar med en unik typ av tränings och utvecklingsprogram för ledare i företag och organisationer. På svenska finns träningsprogrammen "Personligt ledarskap", "Ledarskap genom motivation", "Personlig Produktivitet" och "Team-utveckling".

I Sverige har närmare 60.000 personer i företagsledande ställning gått igenom ett LMI-program. I den svenska organisationen arbetar för närvarande drygt 20 personer med företagsledarbakgrund. Vi behöver nu förstärka vår organisation med ytterligare några personer.

Leadership Management Sweden erbjuder:- Ett omfattande stöd och en stimulerande utvecklingsmiljö- Framgångsrika kompetenta generösa utvecklingsorienterade kollegor- Månatliga utvecklingskonferenser i Stockholm- Årliga globala konferenser med stimulerande gemensam utveckling med kollegor och kunder från fem världsdelar- Spännande utmanande utvecklingsprojekt tillsammans med dynamiska företag ochföretagare

För att se om vi kan vara intressanta för varandra föreslår vi att du besvara följande frågor (Copyright Leadership Management Sweden.)

Bransch

Ej angivet

Anställda

Ej angivet

Huvudkontor

Ej angivet

Aktuella jobb från Leadership Management Sweden AB

Ledarutvecklare

16 dagar kvar

Läs mer

Missa inga jobb från Leadership Management Sweden AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor