netjobs.com

Följ arbetsgivare

Missa inga jobb från: Mio AB

Fyll i din e-postadress nedan!

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor
Populär Arbetsgivare

  Mio AB

Mio söker alltid de bästa medarbetarna. Stolta medarbetare som trivs med arbetet är en framgångsfaktor som utvecklar Mio. För att vara en attraktiv arbetsgivare på alla nivåer i kedjan prioriterar vi stimulerande arbetsguppgifter med individuellt ansvarstagande utifrån ett tydligt ledarskap. Möjligheter till kompetensutveckling och olika karriärvägar bidrar till utveckling och förnyelse.

Vår gemensamma värdegrund utgår från alla människors lika värde. Mio accepterar inte diskriminering eller kränkande behandling av något slag. 

Mios företagskultur drivs av entreprenörskap. Fyra företagsvärderingar präglar vårt arbete och tillsammans representerar värderingarna vår professionalitet: 

  • Personligt – att bygga och upprätthålla relationer.
  • Kvalitet – vi håller vad vi lovar.
  • Stilsäkert – intresse och förnyelse.
  • Affärsmässigt – värdeskapande i alla led.

Bemötande

En betydelsefull del av Mios framgångskoncept är personlig service och ett positivt bemötande av kunder. Mio är expert på inspirerande lösningar för hemmet. Det märks på hur vi tar hand om kunderna och hjälper dem att tillgodose sina behov med personlig, stilsäker och prisvärd inredning.

Vi erbjuder aktivt inredningshjälp inom ramen för en unik tjänst kallad Mio Inredare

Alla kunder ska känna sig välkomna, inspirerade och omhändertagna, oavsett var och när de möter Mio. Ett positivt bemötande är en del av Mios service inför, under och efter varje köp.

Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som möblerat svenska hem med kvalitetsmöbler i över 50 år. Mio ägs av handlarna och drivs av en stark entreprenörsanda. Genom att erbjuda personliga och prisvärda inredningslösningar och ett positivt bemötande vill Mio inspirera kunderna att förnya sina hem. Räkenskapsåret maj 2013 till april 2014 uppgick Mio-butikernas försäljning till ca 3,1 miljarder kronor inklusive moms.

Bransch

Ej angivet

Anställda

Ej angivet

Huvudkontor

Ej angivet

Sociala medier

Mio AB i sociala medier

Missa inga jobb från Mio AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor