netjobs.com

Norrmejerier

Vad säger våra medarbetare?

Niklas Ingelund

Logistiker

Anders Pettersson

Key Account Manager

Mitt första intryck av Norrmejerier var den platta organisationen. När jag började fick jag ett varmt välkomnade och dörren till mina kollegor stod alltid öppen. Ingen fråga var för liten.

Här tycker jag att arbetsklimatet är inkluderande vilket gör att vi tillsammans hjälps åt mot gemensamma mål. Det roligaste med mitt jobb är att jag ges utrymme att växa i min yrkesroll och jag uppmuntras att ständigt utvecklas.

Jag känner att mitt arbete bidrar till att skapa nytta för Norrmejeriers ägare, de norrländska mjölkbönderna och i förlängningen hela Norrland. Det gör att jag känner en stolthet varje dag som jag går till jobbet!

Att få chansen att arbeta på hemmaplan, med mejeriprodukter som är producerade av och för norrlänningar var en stor anledning till att jag sökte mig till Norrmejerier.

När jag träffar människor utanför jobbet känner jag alltid en stolthet över att jobba här. Det är ofta som folk har frågor och vill veta mer om produkterna och jag delar gärna med mig av min kunskap. Kanske är det för att produkterna finns i nästan alla norrlänningars hem eller det faktum att Norrmejerier ägs av de norrländska mjölkbönderna som engagerar.

Jag känner att man satsar på sina medarbetare här och ger mig och mina kollegor möjligheten att växa i våra yrkesroller. När man gör det så tror jag också att man växer som människa.