netjobs.com

 

  Oslo universitetssykehus

Oslo universitetssykehus

For å kunne møte dagens og fremtidens utfordringer, trenger vi dyktige og engasjerte medarbeidere. Vil du benytte din kompetanse på et sted hvor det virkelig teller?

Oslo universitetssykehus er en arbeidsplass med svært gode muligheter for både faglig og personlig utvikling. Vårt behov for arbeidskraft er ikke bare innen helsefag, vi har også behov for teknisk, økonomisk og administrativ kompetanse.

Bransch

Sykehus

Anställda

24897

Huvudkontor

Oslo

Vad säger våra medarbetare?

Mubashar Shafi

Seksjonsleder - Medisinsk teknologisk VO

Maya Vesth

Sykepleier

Ved medisinsk teknologisk virksomhetsområde (MTV) jobber teknologer sammen med ledende medisinske fagmiljøer for å kunne tilby den beste behandlingen og diagnostikken for sykehusets pasienter. Over mange år har MTV bygget opp et stort og bredt fagmiljø som jeg er stolt av å være en del av.

Jeg valgte å jobbe ved OUS fordi vi har Norges største akuttmottak. Som sykepleier har jeg mange forskjellige arbeidsoppgaver. Pasientkontakten fyller det meste av min arbeidsdag. Vi sykepleiere tar oss av både pasienten og de pårørende. Arbeidsdagene er veldig variert og jeg vet aldri hva som møter meg. Jeg synes det er morsomt når det skjer mye og vi får ting til å flyte bra i teamet. Som sykepleier må du ha lyst til å jobbe med mennesker. Du må være selvstendig og like at det er mye å gjøre.

Missa inga jobb från Oslo universitetssykehus

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor