netjobs.com

 

  Praktiska Sverige AB

Praktiska Gymnasiet är en av de ledande aktörerna i Sverige på gymnasial lärlingsutbildning och vi finns på 33 orter över hela landet. Vi har utbildat framtidens arbetskraft sedan 1999 och Praktiska Gymnasiets filosofi går ut på att varva teori med praktik. Hos oss får eleverna grundläggande träning och fördjupad teori på skolan samtidigt som de tillbringar hälften av sin skoltid ute på en arbetsplats. Vi tror på att det man lär sig på en arbetsplats, lär man sig bäst där. Metoden har visat sig ge bra resultat då 82 % har jobb direkt efter studenten eller studerar vidare 2017.

Praktiska Gymnasiet ingår tillsammans med Hagströmska Gymnasiet och Movant i Vindora-koncernen som idag utbildar över 7000 elever. Huvudkontoret är placerat i Göteborg. Vi är en platt organisation med en stark teamkänsla där våra värdeord trygghet, respekt, delaktighet, glädje och framtidstro genomsyrar verksamheten. Vi strävar efter ständig förbättring och vi vill att alla våra ca 800 anställda ska känna att de har möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Vi jobbar konsekvent med ett systematiskt arbetsmiljöarbete. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i en god arbetsmiljö och ett bra arbetsklimat som kännetecknas av respekt för allas lika värde.

Vi på Praktiska Gymnasiet är angelägna om att behålla och utveckla vår kompetenta personal. Vårat interna utbildningsprogram, för att säkerställa kvalité och kompetens, är mycket uppskattat bland lärare och övrig personal. Som anställd inom Vindora-koncernen omfattas du även av flertalet förmåner som t ex friskvårdsersättning och sjukvårdsförsäkring.

Praktiska Gymnasiet är företaget som leder utvecklingen av yrkesutbildningar, sätter eleven i fokus och hela tiden jobbar efter att utvecklas och driva vår idé framåt. Vill du vara med på vår resa uppåt och framåt? Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss!

Bransch

Utbildning

Anställda

600+

Huvudkontor

Göteborg

Sociala medier

Aktuella jobb från Praktiska Sverige AB

Yrkeslärare inom VVS Praktiska Gymnasiet Kristianstad

Kristianstad - 17 dagar kvar

Läs mer

Skolsköterska till två gymnasieskolor i Bromma!

Stockholm - 1 dagar kvar

Läs mer

Skolkurator

Täby - 26 dagar kvar

Läs mer

Ellärare till Praktiska Gymnasiet i Uppsala

Uppsala - 17 dagar kvar

Läs mer

Gymnasielärare Idrott och hälsa till Praktiska Gymnasiet i Nykvarn

Nykvarn - 5 dagar kvar

Läs mer

Vi söker en gymnasielärare i Engelska 5 och 6 till Praktiska i Malmö

Malmö - 17 dagar kvar

Läs mer

Vi söker en lärare i Matematik 1 och 2 till Praktiska i Malmö

Malmö - 6 dagar kvar

Läs mer

Skolpsykolog

Nacka - 7 dagar kvar

Läs mer

VVS-lärare till Praktiska Gymnasiet Falun

Falun - 7 dagar kvar

Läs mer

Praktiska Sverige AB i sociala medier

Missa inga jobb från Praktiska Sverige AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor