netjobs.com

 

  Prolympia AB

Prolympia är Sveriges ledande idrottsskola på grundskolenivå. Som lärare hos oss bidrar du till att ge barn rätt förutsättningar att kombinera skola och idrott i trygga miljöer som inspirerar till hög kunskapsmässig och social utveckling. På Prolympia delar såväl pedagoger, elever och annan personal intresset för idrott och hälsa.


En skola i rörelse där idrottens positiva effekter ger goda studieresultat

På Prolympia får eleven kraft att växa med tydligt fokus på kunskap, trygghet, idrott och hälsa. Här får eleven kunskaper för livet stärkta av idrottens positiva effekter på den individuella utvecklingen utifrån egna mål, visioner och förutsättningar. Hjärnan blir glad av rörelse och resultatet är förbättrad inlärning och prestationsförmåga. Detta i kombination med lugna och trygga skolmiljöer bidrar till mycket goda kunskapsresultat.

Här finner behöriga lärare med genuint idrottsintresse arbete som utvecklar

Brinner du för att ge barn och ungdomar god kunskap och social utveckling? Är du behörig lärare med ett genuint idrottsintresse? Vill du utvecklas tillsammans med oss och våra elever? Då är Prolympia den mest spännande arbetsplats du kan tänka dig. Välkommen med din ansökan.

Bransch

Grundskoleutbildning

Anställda

116

Huvudkontor

Jönköping

Webbplats
Prolympia AB

Missa inga jobb från Prolympia AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor