netjobs.com

Följ arbetsgivare

Få spännande jobberbjudanden från: Rättsmedicinalverket

Fyll i din e-postadress nedan!

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor
Populär Arbetsgivare

  Rättsmedicinalverket

Att jobba på Rättsmedicinalverket

Låter det spännande att vara en del av Sveriges enda expertmyndighet för rättspsykiatri, rättsmedicin, rättsgenetik och rättskemi? Rättsmedicinalverket (RMV) är en viktig aktör i rättskedjan och bidrar till ett rättssäkert samhälle. Vi finns på sex orter i landet och har cirka 470 kunniga och engagerade medarbetare, vars opartiska bedömningar på vetenskaplig grund hjälper rättsväsendet med undersökningar och bedömningar. Hos oss arbetar bland annat rättsläkare, rättspsykiatriker, psykologer, forensiska socialutredare, kemister, biomedicinska analytiker och sjuksköterskor. Vi har också flera stödfunktioner såsom t. ex administratörer, ekonomihandläggare, HR- specialister, jurister, kommunikatörer och IT-projektledare.

Hos oss får du möjlighet att arbeta i en professionell miljö med hög kvalitet och möjligheter att utvecklas. Vi tycker att det är viktigt med balans mellan arbete och privatliv och våra förmåner omfattar bland annat friskvård, subventionerade läkemedel och goda semester- och pensionsvillkor.

Följ oss på LinkedIn
På LinkedIn kan du följa våra uppdateringar inom nya jobb, nyheter och hur det är att arbeta hos oss: Rättsmedicinalverket på LinkedIn 

Bransch

Offentlig förvaltning

Anställda

380

Huvudkontor

Stockholm

Missa inga jobb från Rättsmedicinalverket

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor