netjobs.com

Följ arbetsgivare

Missa inga jobb från: Roslagens Sparbank

Fyll i din e-postadress nedan!

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor
Populär Arbetsgivare

  Roslagens Sparbank

Det unika med Sparbanken

Roslagens Sparbank är en bank som är ett eget företag med en egen styrelse. Huvudkontoret finns i Norrtälje. Vi har ett nära samarbete med Swedbank och har deras produkter i vårt sortiment. Vi sätter dock våra egna villkor vilket gör att vi kan överträffa storbankerna i det mesta. Dessutom ger vi tillbaka pengar till bygden i form av sponsring, stipendier och bidrag.


Bygg framtiden med oss

Vi arbetar för en sund och hållbar ekonomi för våra kunder. Därför är vi måna om att anställa människor som brinner för sitt arbete och kundernas bästa.

Våra kunder vill bli mötta av engagerade personer med rätt kompetens. Vi vet att utvecklande karriärmöjligheter och goda möjligheter till balans mellan jobb och privatliv är eftersträvansvärt.

Om våra medarbetare är stolta över sina jobb och mår bra uppnår vi bättre resultat. En säker och sund arbetsmiljö stimulerar prestationer i linje med våra kunders intressen.

För att försäkra oss om att vi förstår våra kunders behov och att vi kan förse dem med den bästa rådgivningen, är vi beroende av både talangfulla och kompetenta medarbetare.

Vi verkar på en unik och attraktiv marknad med kontor i Hallstavik, Älmsta, Rimbo och Norrtälje. Hos oss arbetar drygt 100 medarbetare och vår affärsvolym uppgår till drygt 20 miljarder kronor.

Årets bank 2008 och Årets lokala bank 2013            

När tidningen Privata Affärer för 18:e gången delade ut den prestigefyllda utmärkelsen till Årets Bank 2008 gick den till Roslagens Sparbank. 2013 utsågs vi till Årets Lokala Bank.
Läs mer om utmärkelsen Årets Lokala Bank 

Möt våra medarbetare

Vi utformar vår arbetsplats så att våra medarbetare kan prestera sitt bästa. Detta är ett arbete utan slut, som bygger på ständiga förbättringar och att vi har starkt motiverade och engagerade chefer och medarbetare.

Hos Roslagens Sparbank finns inga färdiga ramar för hur din karriär ska se ut. Det finns många olika vägar att gå. Få en inblick i några möjligheter: Läs om några av våra kollegors karriärvägar

Bransch

Bank, Finans & Försäkring

Anställda

30+

Huvudkontor

Norrtälje

Webbplats
Roslagens Sparbank

Missa inga jobb från Roslagens Sparbank

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor