netjobs.com

Följ arbetsgivare

Missa inga jobb från: Sparbanken Skaraborg

Fyll i din e-postadress nedan!

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor
Populär Arbetsgivare

  Sparbanken Skaraborg

Att arbeta hos oss i Sparbanken Skaraborg 

I Sparbanken Skaraborg finns olika arbetsområden. Det finns ett flertal olika yrken inom banken, t.ex. rådgivare, privat- och företagsrådgivare, jurist, marknadsförare, aktiemäklare m.fl. Alla våra befattningar bygger på att skapa och vårda relationer med våra kunder. 

Vi söker medarbetare som är utåtriktade, servicemedvetna och som tycker om att arbeta med människor. 

De flesta av våra arbetsuppgifter innebär dagliga personliga kontakter med kunder. Vår verksamhet täcker in allt från bekväma betalningslösningar, sparande, placeringar, värdepappershandel, krediter och försäkringar för både privatpersoner och företag. Med intresse för ekonomi kan du som anställd i Sparbanken Skaraborg utvecklas. 

Du får internutbildning i takt med din utveckling i banken. Mycket av den sker i samverkan med Swedbank som är vår viktigaste leverantör.   

Trivsel och lokal förankring 

Vi vill att du som medarbetare skall trivas hos oss. Våra medarbetare ska känna att arbetet är roligt och stimulerande. Därför satsar vi på personlig utveckling och erbjuder våra anställda möjligheter till ett aktivt engagemang på arbetsplatsen. Det är viktigt för oss att våra medarbetare på ett bra sätt skall kunna kombinera karriär och privatliv. 

Hälsan sätter vi i fokus eftersom en medarbetare som mår bra också presterar bra i sitt arbete. Därför är vi anslutna till Kinnekullehälsan AB som har verksamhet i våra lokaler i Skara. För bankens personal finns stora möjligheter att delta i friskvårdsaktiviteter. 

Eftersom Sparbanken Skaraborg satsar på lokal förankring är det en stor fördel om du bor eller har viljan att bosätta dig inom vårt geografiska verksamhetsområde. 

Antal anställda: 

Ca 100 personer. Verksamheten bedrivs på 5 kontor i Skara kommun, Vara kommun, Götene kommun och Essunga kommun.

Bransch

Bank

Anställda

100

Huvudkontor

Ej angivet

Missa inga jobb från Sparbanken Skaraborg

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor