netjobs.com

Följ arbetsgivare

Missa inga jobb från: Strömsunds kommun

Fyll i din e-postadress nedan!

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor
Populär Arbetsgivare

  Strömsunds kommun

Arbeta hos oss

Att arbeta på kommunen är meningsfullt, inspirerande och viktigt. Hos oss finns ungefär 65 yrkesgrupper som arbetar inom en mängd olika områden. Vi söker ständigt efter engagerade, duktiga och kompetenta medarbetare som vill vara med och ge en god service till invånarna. Vill du bli en av oss?

Strömsunds kommun är en av länets största arbetsgivare med cirka 1 300 medarbetare. Utbildning, omsorg och sjukvård, kultur och fritid, gator, renhållning, dricksvatten och byggnadsfrågor är några exempel på områden som kommunen an­svarar för. Ibland tas våra verksamheter för givna men för att skapa ett bra samhälle krävs både kunskap, vilja och engagemang av våra medarbetare.

Våra arbeten är meningsfulla

Arbetar du inom kommunen ingår du i ett viktigt och meningsfullt sammanhang. Det vi gör har stor betydelse för många. Vi formar Strömsunds kommuns framtid och skapar bra vardagar för invånare, besökare och företagare. Vi jobbar också aktivt för att vara en attraktiv arbetsgivare.

Stort behov av personal

Vi har ett stort behov av att rekrytera personal de kommande åren på grund av stora pensionsavgångar. Flest nya jobb blir det inom vård, förskola, skola och omsorg men även i andra verksamheter. Totalt handlar det om mellan 40 och 50 nyanställningar per år framöver. Jobben är spridda över hela kommunen.

Bransch

Offentlig sektor

Anställda

2000+

Huvudkontor

Strömsund

Webbplats
Strömsunds kommun

Missa inga jobb från Strömsunds kommun

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor