netjobs.com

 

  Sundbybergs stad

Du kan väcka intresse. Och stilla nyfikenhet. Precis som vi.

I Sundbybergs stad finns förskola, grundskola, grundsärskola och gymnasium som erbjuder utbildning till barn och elever. I staden lägger vi stor tonvikt vid att skapa likvärdighet inom respektive skolform och ett väl utvecklat samarbete finns inom stadens förskolor och skolor.  I takt med att staden expanderar, utökas antalet nybyggda förskolor och skolor med ljusa fräscha lokaler, modern miljö med digital utrusning.

Sundbybergs stad skolor har spännande uppdrag och utmaningar för dig som förskollärare och lärare. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad.

Arbetet är varierat och omväxlande, du samarbetar med engagerade, kompetenta och välutbildade kollegor. Som förskollärare/lärare ansvarar du för att utveckla verksamheten tillsammas med kollegor och ledning.

Staden satsar på friskvård, individuell kompetensutveckling, kollegialt lärande och goda karriärmöjligheter med syfte att utveckla lärandet och undervisningen i våra verksamheter. 

Du tar dig enkelt till Sundbyberg med cykel, buss, spårvagn, tunnelbana, pendeltåg till och med regionalt tåg. Med andra ord, välkommen till oss!

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.

På vår hemsida kan du läsa mer om oss, våra förskolor, skolor och lediga tjänster.

Bransch

Kommun

Anställda

2000-2999

Huvudkontor

Sundbyberg

Webbplats
Sundbybergs stad

Missa inga jobb från Sundbybergs stad

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor