netjobs.com

Följ arbetsgivare

Missa inga jobb från: Svalövs kommun

Fyll i din e-postadress nedan!

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor
Populär Arbetsgivare

  Svalövs kommun

Bo, bygg & miljö

I Svalövs kommun finns stora möjligheter till naturnära boende, livskvalité och boende till humana priser.

Kommunen har ett perfekt läge med direkt närhet till Malmö, Lund, Landskrona, Helsingborg och Köpenhamn.

Att välja att bo i Svalövs kommun är att välja det bästa för din familj med ett trivsamt och bekvämt boende i olika former. Var du än väljer att bosätta dig, kan du vara säker på att få en god kommunal service och en bra, trygg skola för dina barn, ett rikt utbud av fritidsaktiviteter och närhet till högskola och universitet. Vi arbetar förebyggande med risker genom information, rådgivning, stöd, utbildning och samverkan.

Utbildning & barnomsorg

I Svalövs kommun samsas nio kommunala förskolor och sex grundskolor med fyra fristående förskolor och två grundskolor, Blichers friskola och Svalövs Montessoriskola. Svalövs gymnasium finns vackert belägen mitt i byn samtidigt som många gymnasieungdomar också söker sig, genom Skånes frisöksavtal, till andra kommuners gymnasier för att studera på den utbildning som passar just dem bäst.

Vi vill erbjuda en skola som möjliggör för varje elev att nå sin fulla potential, att varje elev får känna att man har fått vara med och påverka sin skolgång tillsammans med kompetenta pedagoger, att man har lyckats nå de uppsatta målen för sin skolgång, att skoltiden har varit en lärorik, rolig och lustfylld upplevelse och att suget att lära sig mer följer med eleverna ut i livet.

Omsorg & socialt stöd 

Vi människor kan behöva hjälp och stöd av olika slag - hela livet eller bara vid något tillfälle.

På kommunens hemsida kan du läsa om vad kommunen kan ge för stöd: stöd för familjer och ungdomar som har det svårt, hemtjänst och äldreboende, stöd för personer med funktionshinder, rådgivning, ekonomiskt bistånd (försörjningsstöd) med mera.

Att arbeta i Svalövs kommun

Delaktighet och samverkan

För att kunna ge god service av hög kvalitet till medborgarna behöver vi kompetent personal som trivs med sitt arbete och mår bra. Genom dialog i vardagen, i medarbetarsamtal, på arbetsplatsträffar och i samverkansgrupper utvecklar vi vår verksamhet. Så många frågor som möjligt behandlas av dem som direkt berörs i sitt arbete. 

Hos oss är det "högt i tak" och egna initiativ välkomnas

I Svalövs kommun har vi en policy för likabehandling som ger alla samma möjligheter oavsett kön, ålder, funktionshinder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller könsidentitet. 

Vi satsar på kompetensutveckling

Medborgarnas krav på effektivitet, kvalitet och service förutsätter att våra medarbetare och verksamheter ständigt utvecklas.

Individuell lönesättning

Sedan flera år tillbaka tillämpar vi individuell lönesättning som är tydligt kopplat till verksamhetsutveckling och förbättringsarbete. Lönesamtalen sker i dialogform vilket är en förutsättning för att du som medarbetare ska kunna framföra dina argument till en bra löneutveckling.

Generösa semstervillkor

Som medarbetare har du 25 semesterdagar fram till dess att du fyller 39 år. Vid fyllda 40 år har du 31 semesterdagar och vid fyllda 50 år 32 semesterdagar.

Friskvård

Som anställd i Svalövs kommun får du ett friskvårdsbidrag på 600 kronor per år.

Trygghet

Du omfattas automatiskt av kollektivavtalade försäkringar vid sjukdom, arbetsskada och dödsfall.

Företagshälsovård 
Svalöv kommuns företagshälsovård erbjuder stöd till medarbetare inom områdena arbetsmiljö, utbildning, hälsa och rehabilitering

Tobaksfri arbetsgivare
Svalövs kommun arbetar målmedvetet för att bli en tobaksfri arbetsgivare, det vill säga både rökning och nyttjande av snus ska upphöra. Vi arbetar via frivillighet och engagemang.

Känn dig varmt välkommen!

Bransch

Kommun

Anställda

1000+

Huvudkontor

Svalöv

Webbplats
Svalövs kommun

Aktuella jobb från Svalövs kommun

Undersköterska- Vikarie Vård och Omsorg

Svalöv - 18 dagar kvar

Läs mer

Vårdare - Timanställd vikarie

Svalöv - 18 dagar kvar

Läs mer

Fysioterapeut/Sjukgymnast

Svalöv - 4 dagar kvar

Läs mer

Timvikarier vårdbiträde

Svalöv - 18 dagar kvar

Läs mer

Produktionsledare kök

Svalöv - 25 dagar kvar

Läs mer

Fotbollstränare MFF- akademi, plus valfritt ämne 7- 9

Svalöv - 40 dagar kvar

Läs mer

Pooltjänster

Svalöv - 2 dagar kvar

Läs mer

Sjuksköterska dag

Svalöv - 49 dagar kvar

Läs mer

Förskollärare/Lärare i förskolan

Svalöv - 18 dagar kvar

Läs mer

Missa inga jobb från Svalövs kommun

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor